Social Icons

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Η απάντηση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Στυλίδας σε δημοσίευμα σχετικά με απευθείας ανάθεση


Λάβαμε στο e-mail του "Stilida News" από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Στυλίδας, το παρακάτω Δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρεται σε δημοσίευμα για την απ΄ευθείαν ανάθεση σε συγκεκριμένη εταιρεία της Λαμίας, που έγινε για την προμήθεια γραφικής ύλης από το Δήμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σχετικά με δημοσίευμα της κας Λίλιαν Μπαρούτη που αφορά στην προμήθεια γραφικής ύλης και χαρτικών με απευθείας ανάθεση σε κατάστημα της Λαμίας σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

Η κα Μπαρούτη υπήρξε κατά την τελευταία πενταετία, ήτοι από τα έτη 2016 έως και 2020 αποκλειστικός προμηθευτής γραφικής ύλης και χαρτικών του Δήμου Στυλίδας με απευθείας ανάθεση και συνολικό ποσό 30.500 ευρώ.

Προφανώς αισθάνθηκε προσωπική πικρία και ενόχληση γιατί δεν συνεχίστηκε η προνομιακή συνεργασία της με το Δήμο Στυλίδας, την οποία όμως πικρία, επένδυσε με πολιτικούς υπαινιγμούς και απαράδεκτες προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο της Δημάρχου.
Πρόθεση της παρούσας Δημοτικής Αρχής είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας και η ενίσχυση των επαγγελματιών του Δήμου μας, όμως σε περίπτωση όπου υφίστανται λόγοι πρακτικής, πραγματικής ανάγκης και άμεσης ανταπόκρισης, για το συμφέρον του Δήμου, γίνεται επιλογή προμηθευτών και εκτός Δήμου.

Όσον αφορά τα άλλα δύο βιβλιοπωλεία στην έδρα μας, ο ένας εκ των δύο προμηθευτών στο παρελθόν, αν και ερωτήθηκε για συνεργασία δεν έδειξε σχετικό ενδιαφέρον. Δεδομένου ότι οι αντίστοιχες συμβάσεις είναι ετήσιες, στο μέλλον θα είναι ευπρόσδεκτοι όποιοι εγχώριοι προμηθευτές ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του Δήμου.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, αν για την προηγούμενη πενταετία στην οποία προνομιακά ήταν προμηθευτής του Δήμου μας η κα Μπαρούτη είχε τις ίδιες αγωνίες που εξέφρασε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους συναδέλφους της επαγγελματίες, που όμως ποτέ δεν εξεδήλωσε στο παρελθόν, μήπως άραγε γιατί τις σκίαζε το προσωπικό της συμφέρον;

Γραφείο Τύπου
Δήμου Στυλίδας

Η απάντηση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Στυλίδας σε δημοσίευμα σχετικά με απευθείας ανάθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative