Social Icons

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 16 Ιούλη


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 16 Ιούλη
Φώτο: Αρχείου

Η περαιτέρω ενίσχυσή του κυρίαρχο στοιχείο της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στις 16 Ιούλη


Σε απολογισμό δράσης της προηγούμενης τριετίας και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής θα προχωρήσει το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιούλη στη 1 μ.μ. στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Ενόψει της Συνέλευσης, το κλαδικό Συνδικάτο πραγματοποίησε σύσκεψη το Σάββατο 11 Ιούλη στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ, στην διάρκεια της οποίας αναδείχτηκε η ανάγκη μαζικής συμμετοχής τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προγραμματίζονται για το τέλος Ιούλη, προκειμένου να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το Συνδικάτο και να συμβάλει με καλύτερους όρους στην οργάνωση των εργαζομένων του κλάδου απέναντι στην επίθεση που δέχονται από εργοδοσία - κυβέρνηση - ΕΕ.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΣ, Παναγιώτης Πολίτης, ανέπτυξε ιδιαίτερα την καθοριστική συμβολή του Συνδικάτου Μετάλλου στην ανάδειξη των διαλυτικών σχεδιασμών της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ και στην οργάνωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων που ξεδιπλώνονται εδώ και 7 περίπου μήνες, μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία των εργαζομένων στην εταιρεία.

Παράλληλα υπογράμμισε τη συμβολή του κλαδικού Συνδικάτου και στην προσπάθεια που γίνεται μέσα και στο επιχειρησιακό Συνδικάτο στη Λάρυμνα να αντικρουστούν οι εκφυλιστικές λογικές και πρακτικές του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού που λειτουργεί εντός του επιχειρησιακού σωματείου, τη συμβολή του στο να διασφαλιστεί η ενότητα, να διαμορφωθεί πλαίσιο αιτημάτων που θα κατοχυρώνει πραγματικά τους εργαζόμενους, να αποκτήσει πανελλαδικές διαστάσεις ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και να εκφραστεί πλατιά η εργατική - λαϊκή αλληλεγγύη.

Επίσης, χαρακτήρισε σταθμούς της δράσης του σωματείου το προηγούμενο διάστημα την εκπόνηση σχεδίου Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης για το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, την οργάνωση της ημερίδας στις 8/12/2019 με τη συμμετοχή πάνω από 120 φορέων από ολόκληρη τη χώρα, τη συμβολή του για την ενσωμάτωση δεκάδων εργολαβικών εργαζομένων στο μόνιμο προσωπικό της ΛΑΡΚΟ, αλλά και στη συνδικαλιστική κατάληψη απέναντι στην εκμετάλλευση τόσο από τους εργολάβους όσο και από τη ΛΑΡΚΟ. Τόνισε τη συνολικότερη στάση του Συνδικάτου απέναντι στην επίθεση συκοφάντησης που εξαπέλυσαν κυβέρνηση και ειδικός εκκαθαριστής, τη συμβολή στο ξεσκέπασμα της προπαγάνδας περί «μη βιώσιμης ΛΑΡΚΟ» και στην παράλληλη ανάδειξη των δυνατοτήτων της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative