Social Icons

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Θέμα ημερών η επανέναρξη του δρομολογίου Λιανοκλάδι - Λαμία - Στυλίδα (video)


Θέμα ημερών η επανέναρξη του δρομολογίου Λιανοκλάδι - Λαμία-Στυλίδα (video)
Την επανέναρξη του δρομολογίου Λιανοκλάδι- Λαμία- Στυλίδα και αντίστροφα, το οποίο έχει ανασταλεί από τις 17 Μαρτίου λόγω του κορονοϊού, ζητούν κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Όπως δηλώνουν στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας, η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί αρκετούς εργαζόμενους, μαθητές αλλά και τους λουόμενους που επισκέπτονται καθημερινά την παραλία της Αγίας Μαρίνας την καλοκαιρινή περίοδο.
Η Δήμαρχος Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου διαβεβαιώνει πως η επανέναρξη του δρομολογίου είναι θέμα ημερών βάζοντας τέλος στην αγωνία των δημοτών, ενώ επισημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα οριστικής διακοπής της συγκεκριμένης γραμμής.

Ωστόσο, για την εξυπηρέτηση των λουόμενων που θέλουν να επισκεφθούν την παραλία της Αγίας Μαρίνας, το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, όπως τονίζει η κ. Στεργίου, διατίθεται να ενισχύσει τα δρομολόγια του προς τη συγκεκριμένη περιοχή.
Διαβεβαίωση για την άμεση επαναλειτουργία της γραμμής Λιανοκλάδι- Στυλίδα και Τιθορέα-Μπράλος-Λιλαία έδωσε μέσα από τα μεσημβρινά γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας.
Όπως τόνισε ο κ. Χειμάρας από την πρώτη στιγμή υπήρξε διαβεβαίωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πως δεν τίθεται θέμα κατάργησης του προαστιακού από και προς τη Στυλίδα και πως υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα στην επαναλειτουργία του.

Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθει το δρομολόγιο.


tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative