Social Icons

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Διάσωση πελαργού στην Ανθήλη Λαμίας


Διάσωση πελαργού στην Ανθήλη Λαμίας
 Με συντονισμένη επιχείρηση Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, ΔΕΗ και Πυροσβεστικής υπηρεσίας έγινε 15/6/2020  στην Ανθήλη Λαμίας διάσωση πελαργού που είχε πέσει από τη φωλιά του.

Η ενημέρωση από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας:

Ο κ.Φούρλας, κάτοικος Ανθήλης ειδοποίησε την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας ότι ένας πελαργός είχε πέσει από τη φωλιά του και καθόταν από κάτω. Επειδή κινδύνευε από αδέσποτα σκυλιά που υπήρχαν στην περιοχή αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για να έρθει με το ειδικό όχημα και να τον ανεβάσει στη φωλιά. Όμως χρειαζόταν και η ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα ώστε να μην κινδυνεύσουν οι πυροσβέστες.

Πράγματι άμεσα κατέφθασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποτελούμενο από τους:Πατσαρούχα Κων/νο, Σακελλάρη Σωτήριο, ,Σουσούρη Κων/νο και Διαμαντή Φίλιππο.

Από τη ΔΕΗ ήρθαν οι κ.Πανόπουλος Κων/νος και Μιάμης Δημήτριος.
Επίσης παρευρέθη η Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Αγγέλα Μπαρτσιώκα.
Η επιχείρηση εστέφθη από απόλυτη επιτυχία.
Ευχαριστούμε τους Πυροσβέστες και τους τεχνικούς της ΔΕΗ όπως και τον κ.Φούρλα Ευθύμιο, τον κάτοικο Ανθήλης που μας ειδοποίησε.
Για άλλη μια φορά η συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας με τις αρμόδιες υπηρεσίες, δίνει μαθήματα σεβασμού της κάθε μορφής ζωής και πολιτισμού.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Αγγέλα Μπαρτσιώκα
Διάσωση πελαργού στην Ανθήλη Λαμίας
fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative