Social Icons

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Αυλάκι Στυλίδας: Οι πυροσβέστες πρόλαβαν την φωτιά έξω από το εκκλησάκι (Φωτογραφίες)


Αυλάκι Στυλίδας: Οι πυροσβέστες πρόλαβαν την φωτιά έξω από το εκκλησάκι
Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα , ‘ένα από το κλιμάκιο Στυλίδας και ένα από την ΒΙΠΕ Λαμίας , απέτρεψε τα χειρότερα σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της Εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου έξω από το Αυλάκι Στυλίδας.
Η φωτιά που αρχικά εκδηλώθηκε σε ελαιόδεντρα έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής και ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Τσικρικώνης.

Η κινητοποίηση όλων ήταν άμεση και η φωτιά «πιάστηκε» πριν πάρει διαστάσεις μιας και την ώρα που εκδηλώθηκε φυσούσε αέρας στην περιοχή.

Αυλάκι Στυλίδας: Οι πυροσβέστες πρόλαβαν την φωτιά έξω από το εκκλησάκι
«Το ΤΟΠΙΚΌ Συμβούλιο του Αυλακίου ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Κλιμάκιο της Στυλίδας για την άμεση επέμβαση τους και ενημερώνει τους κατοίκους ότι όποιος δει καπνό η φωτιά ενημερώνει το 199»
Αυλάκι Στυλίδας: Οι πυροσβέστες πρόλαβαν την φωτιά έξω από το εκκλησάκι
Να σημειώσουμε ότι το Εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου έχει ζωή πάνω από 100 χρόνια!

ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative