Social Icons

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Για την ομάδα της Στυλίδας


Γιάννης Μαντζίκος

Από τον παλαίμαχο της ομάδας Γιάννη  Μαντζίκο λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε.

Σαν Παλαίμαχος της ομάδος, θα ήθελα να καταθέσω, την άποψη μου, και να καλέσω όλους τους παλαίμαχους, σε μια συγκέντρωση, για να ακουστούν λύσεις για την ομάδα. Η πολυετή εμπειρία μου στον χώρο του ποδοσφαίρου, με δίδαξε, πως χωρίς υποδομή δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια, έτσι βγήκα και εγώ και όλοι οι άλλοι που έπαιξαν σε αυτή την ομάδα.

Πολλές ομάδες ακόμη και Α κατηγορία στην Κύπρο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, που εργάστηκα εκεί, όπως και το ΑΠΟΕΛ, βγάζουν από τις υποδομές όχι μόνο πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και χρήματα , για να πληρώνουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Άρα λοιπόν η πρόταση μου είναι να υπάρξει πολύ μεγάλο βάρος, με σωστές κατευθύνσεις, από έμπειρους τεχνικούς, στις υποδομές, η ακόμη συνεργασία με ομάδα του κέντρου ,ούτως ώστε, να υπάρχει το κίνητρο, και το οικονομικό να επενδύεται σε όλο τον σύλλογο .. Άρα λοιπόν εκείνο που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι, πως αυτός που κάποτε έβαζε χρήματα σε μια ομάδα ,δεν υπάρχει  η ομάδα θα πρέπει να προσφέρει, την ποιότητα στα μέλη της Ακαδημίας, ούτω σώστε να έχει τις απολαβές  που θα ξεφρακάρουν τον σύλλογο..

Η δική μου πρόταση που μπορώ να την στηρίξω και να τη υλοποιήσω. ...μιας και υπάρχει, η θέληση και τεχνογνωσία...

Γιάννης Μαντζίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative