Social Icons

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΠΡΟΣ.. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ..


ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ


ΚΥΡΙΑ ! ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕΕ !

Βιργινία Στεργίου..

Κα..Δήμαρχε έχεις τα κότσια?? Μπορείς να ξεβρομίσεις την πόλη από τα αδέσποτα, που την ρυπαίνουν .. Άλλωστε το υποσχέθηκες προεκλογικά ..Και να βάλεις τάξη σε κάποιους ασυνείδητους ψευτοφιλόζωους που δεν αφήνουν τους κατοίκους να ησυχάσουν .. Αν το κάνεις και πολιτικό ΣΘΕΝΟΣ θα έχεις και θα αξίζεις να είσαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ μέχρι να πεις, φτάνει παιδιά θέλω, τώρα να ξεκουραστώ ..

Ένας ξενυχτισμένος από τους πολλούς και αγανακτισμένους από τα αδέσποτα, αλλά και τα κακώς δεσποζόμενα της πόλης, που κάθε βράδυ οργιάζουν ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ !

------------------

ΠΡΟΣ.. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ..

Δηλαδή δεν υπάρχει λύση για αυτήν την έρμη την πλατεία της ΣΤΥΛΙΔΑΣ..Της οποίας η διαμόρφωση και οι πλάκες τα πεζοδρόμια που περπατάμε είναι από την εποχή της Δικτατορίας και μοιάζουν σαν βομβαρδισμένο τοπίο με σηκωμένες τις πλάκες στον αέρα από τις ρίζες των δένδρων .. Γιατί δεν συμφωνείτε στην διαμόρφωση της παρούσης μορφής της , αλλά και με την διάνοιξη της οδού έμπροσθεν της εκκλησίας της Παναγίτσας .. Όπως προϋπήρχε, προς διεξόδων των οχημάτων και προς την άλλη πλευρά για διευκόλυνση της κυκλοφορίας..Αλλά και με την εγκατάσταση μιας απλής μπάρας σε περιπτώσεις εκδηλώσεων να διακόπτετε η κυκλοφορία προσωρινά .. Και δημιουργήστε συνθήκες σχεδιαστικές, ώστε αν μελλοντικά οι προϋποθέσεις της πόλης και τα γούστα των κατοίκων αλλάξουν, που δεν το νομίζω, να μην είναι δύσκολο να τροποποιηθεί ..Αλλά τέλος πάντων να γίνει επιτέλους κάτι όμορφο και διαχρονικό !!

Και μην αναλώνεστε σε διαφωνίες και τριβές μεταξύ σας .. Έτσι χάνετε άδικα η κάθε Ευκαιρία ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative