Social Icons

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΛΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΛΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΛΗΣ 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  


Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα 

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία της Ανθήλης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση του Αγροτικού Συλλόγου του χωριού και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας με καλεσμένους βιοπαλαιστές αγρότες του νομού Φθιώτιδας, Αγροτικούς Συλλόγους, φορείς εργαζομένων, μαζικούς φορείς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, βουλευτές, Περιφέρεια Στερεάς, Δήμο Λαμίας.

Για να δοθεί πολιτική λύση και να σταματήσει η κοροϊδία της παρακράτησης εδώ και τρεις μήνες της συνδεδεμένης ενίσχυσης των βαμβακοπαραγωγών της Ανθήλης.

Οι κινητοποιήσεις μας θα είναι συνεχείς μέχρι να δικαιωθούμε.

Μέχρι να πάρουμε τις συνδεδεμένες ενισχύσεις που μας ανήκουν και αποτελούν προϋπόθεση για να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε.
Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι το δικαίωμά μας στη συνδεδεμένη παραγωγή προκύπτει από την παραγωγή ανά στρέμμα και αποδεικνύεται από τα τιμολόγια και μάλιστα σε μια χρονιά με πολύ καλή παραγωγή βαμβακιού ανά στρέμμα.

Γνωρίζουμε την παθογένεια της περιοχής που όμως έδινε εισόδημα επί σειρά ετών στους καλλιεργητές του χωριού μας.
Χρησιμοποιούν την παθογένεια σαν αφορμή και μηχανεύονται, με τη μέθοδο της τηλεπισκόπησης και της αποτύπωσης με τη χλωροφύλλη, τρόπους ώστε να μη δώσουν τη συνδεδεμένη ενίσχυση στους βαμβακοπαραγωγούς της Ανθήλης.

Η επιστροφή στην «κανονικότητα» γίνεται με χειρότερους όρους, με την νέα οικονομική κρίση που είναι παρούσα, η τωρινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες φορτώνουν στις πλάτες μας καινούργια δεινά, καινούργια βάσανα, μας αδειάζουν τις τσέπες από τις αποσυνδεδεμένες και συνδεδεμένες ενισχύσεις, με τη χαμηλή τιμή του βαμβακιού, το υψηλό κόστος παραγωγής και αυτά τα χρήματα γίνονται χρηματοδοτικά εργαλεία για μια χούφτα επιχειρηματικούς ομίλους.

Απαξιώνουν την εργασία μας, την παραγωγή μας και εντέλει την ίδια μας τη ζωή.

Δεν θα το δεχτούμε!

Ο πρόεδρος
Γιάννης Πλιάτσικας

Τηλέφωνα επικοινωνίας (6974898073 – 6930417316)
oasfthiotidas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative