Social Icons

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Στυλίδα: Νεαροί έφεραν τούμπες με το αυτοκίνητο - Τους "έσωσε" η ελιά!


Στυλίδα: Νεαροί έφεραν τούμπες με το αυτοκίνητο - Τους "έσωσε" η ελιά!
Δύο τραυματίες σε σοβαρό τροχαίο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Στυλίδας.

«Άγιο» είχαν τέσσερις (4) νεαροί που επέβαιναν σε ΙΧ Ε, το οποίο εξετράπη της πορείας του στον επαρχιακό δρόμο πάνω από τη Στυλίδα στο δρόμο για Άγιο Βλάσιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, λίγο πριν τη 01:00’ ξημερώνοντας Παρασκευή (29/5), αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος και επέβαιναν σε αυτό ακόμη ένας 20χρονος και δύο αδέρφια ηλικίας 16 και 20 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έφυγε από το δρόμο φέρνοντας 3-4 τούμπες πριν χτυπήσει σε μια ελιά.
Το δέντρο, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης που αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, μάλλον αποδείχτηκε σωτήριο, καθώς συγκράτησε το όχημα πριν φύγει κάτω από το δρόμο, όπου υπάρχει σημαντική υψομετρική διαφορά.

Από τα συντρίμμια βγήκαν σχεδόν αγρατσούνιστοι ο οδηγός και ο συνοδηγός που φορούσαν ζώνη, ενώ τα δύο άτομα που καθόντουσαν στα πίσω καθίσματα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύονται, σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή που σημειώθηκε η εκτροπή, εκείνη την ώρα είχαμε κατά διαστήματα έντονη βροχόπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative