Social Icons

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Δολοφονήθηκε ερευνητής που ήταν κοντά σε ανακάλυψη για τον κορωνοϊό


Δολοφονήθηκε ερευνητής που ήταν κοντά σε ανακάλυψη για τον κορωνοϊό
Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο 37χρονος Bing Liu, ερευνητής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, ο οποίος βρισκόταν κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με τον κορωνοϊό.
Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα, σύμφωνα με την αστυνομία η οποία πιστεύει ότι ένας δεύτερος άνδρας, αγνώστου ταυτότητας, ο οποίος βρέθηκε επίσης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβόλησε και σκότωσε τον Liu στο σπίτι του πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και θέσει τέλος στη ζωή του, όπως μεταδίδει το CNN.

Οι δυο τους φαίνεται να γνωρίζονταν από πριν, αλλά το κίνητρο του δράση παραμένει ακόμη άγνωστο. Παράλληλα η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας να ήταν ρατσιστικά.
Το πιθανότερο σενάριο βέβαια τον θέλει να μη σχετίζεται με την έρευνα του Liu για τον κορωνοϊό.
«Ο Bing βρισκόταν κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη στην έρευνά του για τον κορωνοϊό. Θα κάνουμε τα πάντα για να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τμήμα του Πανεπιστημίου στο οποίο εργαζόταν ο άτυχος ερευνητής.

Τα μέλη της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου περιγράφουν τον πρώην συνάδελφό τους ως εξαιρετικό ερευνητή και μέντορα, ενώ δεσμεύονται να ολοκληρώσουν την έρευνα του Liu «σε μια προσπάθεια να αποτίσουν φόρο τιμής στην επιστημονική του αριστεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative