Social Icons

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Απάντηση στην επιστολή του Προέδρου του Κοιν. Συμβουλίου Άγίας Μαρίνας, Γεωργίου Παπαδοπούλου, από μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου



Απάντηση στην επιστολή του Προέδρου του Κοιν. Συμβουλίου Άγίας Μαρίνας, Γεωργίου Παπαδοπούλου, από μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου
Απάντηση στην επιστολή του Προέδρου του Κοιν. Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας, Γεωργίου Παπαδοπούλου, από μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου

"Το τελευταίο διάστημα πράγματι η Αγία Μαρίνα λόγω και του προβλήματος του κορωνοϊού, έχει γίνει η πρώτη επιλογή για περίπατο των δημοτών και όχι μόνον, είναι λοιπόν φυσικό να παρατηρείται συχνά εικόνα ακαταστασίας με σκουπίδια στους κάδους και αντικείμενα στους δρόμους του χωριού. Μας τιμά που τόσος κόσμος επισκέπτεται το χωριό μας, θα θέλαμε όμως να παρακαλέσουμε τους επισκέπτες να σέβονται το περιβάλλον και να ρίχνουν τα σκουπίδια τους στους κάδους.


Και επειδή η ενημέρωση των δημοτών δεν πρέπει να είναι μονόπλευρη, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τόσο τους δημότες όσο και τον απόντα πρόεδρο του συμβουλίου της Κοινότητας, ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου δεν χρειάζονται τις υποδείξεις του ή της αναπληρώτριας προέδρου για να κάνουν την δουλειά τους. Με δική μας παρέμβαση η αποκομιδή γίνεται και πέραν των καθορισμένων δρομολογίων, όταν απαιτείται.

Εκτός αυτού χθες ημέρα Κυριακή συμβάλλαμε στον καθαρισμό της κοινότητας μας με προσωπική εργασία και δεν είναι η πρώτη φορά ούτε θα είναι και η τελευταία, ενώ η καθαρίστρια που απέστειλε ο πρόεδρος-όταν πληροφορήθηκε ότι καθαρίζαμε εμείς- ήρθε στην ουσία να μας επιτηρήσει, αφού εμφανίστηκε προς το τέλος της εργασίας και δεν είχε μαζί της ούτε τις απαραίτητες σακούλες.

Όσον αφορά στις “οικονομικές” προσφορές του προέδρου, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όλοι οι αιρετοί του Δήμου συχνά συμβάλλουν οικονομικά σε πολλαπλές περιπτώσεις για να στηρίξουν το χωριό τους και αν και εφόσον και ο πρόεδρος ….“πληρώνει από την τσέπη του” καλό θα ήταν να μην το αναφέρει ως γεγονός αξιοπρόσεκτο.

Είναι γεγονός βέβαια ότι η παραλία έχει αρκετά χόρτα, για τα οποία ο Δήμος όπως γνωρίζουμε θα επιληφθεί τις επόμενες ημέρες, διότι όπως μας ενημέρωσαν υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Ειδικότερα για το συγκεκριμένο ζήτημα της κοπής των χόρτων, ο πρόεδρος του συμβουλίου της Κοινότητας έστειλε έναν εργάτη την Κυριακή των Βαΐων και καθάρισε ένα τμήμα και όχι όλη την κοινότητα όπως ισχυρίζεται.

Βεβαίως κάθε προσπάθεια είναι θεμιτή, αλλά θα θέλαμε να συστήσουμε στον πρόεδρο του συμβουλίου ψυχραιμία και να μην διογκώνει και ωραιοποιεί τις όποιες εργασίες κάνει για το χωριό του γιατί αυτές βρίσκονται στη σφαίρα των καθηκόντων και υποχρεώσεών του.

Υποχρέωση και καθήκον όλων είναι το καλό του χωριού μας, η πρόοδος και η ανάπτυξή του με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο χωρίς αντιπαραθέσεις και εμπάθειες."

Τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου

Πανταζοπούλου Μαρίνα
Καραγεώργος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative