Social Icons

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Πέταξε σακούλα με νεογέννητα κουταβάκια στο ρέμα


Πέταξε σακούλα με νεογέννητα κουταβάκια στο ρέμα
Η παρατηρητικότητα  των  επιβαινόντων σε επιβατικό  αυτοκίνητο ,  κινητοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου  Πυροσβεστική και Αστυνομία λίγο μετά  τις 4:00  κοντά στη διασταύρωση  του ICE . 

 Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο , μια παρέα νέων ανθρώπων , σταμάτησε το όχημα για να  προστατέψει μια χελώνα που διέρχονταν τον δρόμο . Εκείνη την ώρα κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο άκουσε  δίπλα  στον δρόμο  κοντά στο γεφυράκι από το μικρό ρέμα τις φωνές από τα μικρά  νεογέννητα  κουταβάκια.

Κοιτάζοντας  είδαν οχτώ νεογέννητα  κουτάβια μέσα στα χόρτα   μέσα στο άνοιγμα  του φρεατίου.
Όλα έδειχνα ότι κάποιος  που δεν τα ήθελα προφανώς τα έβαλε σε μια νάιλον σακούλα  και τα πέταξε  στο φρεάτιο.

 Επειδή το σημείο ήταν γεμάτο  βάτα και χόρτα και δεν ήταν εύκολα προσεγγίσιμο  ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε στο σημείο και οι Πυροσβέστες  πλησίασαν και έβγαλαν από τη  τρύπα τα μικρά κουταβάκια.
Ειδοποιήθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας που παρέλαβε τα έξι κουταβάκια-  μιας και τα δύο ήταν νεκρά-  προσπαθώντας να βρει κάποιον που θα ήθελε να τα βοηθήσει.

ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative