Social Icons

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΛΑΡΚΟ - ΚΑΛΕΣΜΑ


ΛΑΡΚΟ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Αρ. Πρωτ. -40-                                                                                                           17/05/2020
ΛΑΡΚΟ 

Καταγγέλλουμε την πολιτική αλητεία που πραγματοποιεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και η ειδική διαχείριση της ΛΑΡΚΟ των κυρίων Μελέτη, Μαράτου και της εταιρείας deloitte. Οδηγούν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στην ανεργία, μαραζώνουν 5 νομούς, υπονομεύουν την δημόσια - λαϊκή περιουσία, επιδιώκοντας παράλληλα με μαφιόζικες τακτικές να φορτώσουν την ευθύνη στους τίμιους και δίκαιους αγώνες των εργαζομένων.

Κάλεσμα ταξικής συσπείρωσης

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες όλης της χώρας και του εξωτερικού. Αδέλφια όλων των ηλικιών της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.
Με αφορμή την πανδημία του κορωναϊού δισεκατομμύρια ευρώ δίνονται σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και στην χώρα μας. Η ΛΑΡΚΟ μέχρι και σήμερα είναι μια κρατική επιχείρηση που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ανάπτυξη προς όφελος του λάου μας. Σήμερα μπορεί να χρηματοδοτηθεί, δεν υπάρχει περιορισμός κρατικών ενισχύσεων. Με ευθύνη της κυβέρνησης όμως «πλέει σε αχαρτογράφητα νερά», οδηγείτε σε ιδιώτες και στο κλείσιμο.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δικαίως και τεκμηριωμένα διεκδικούν προς όφελος όλου του ελληνικού λαού:

Ø Να αποσυρθεί το άρθρο 21 του νόμου 4664/2020. Να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση και η εκκαθάριση της ΛΑΡΚΟ και να μπουν το εργοστάσιο και όλα τα μεταλλεία σε πλήρη λειτουργία.

Ø Με εγγυητή και χρηματοδότη το κράτος να παγώσουν, να δοθεί μπροστά σοβαρό χρηματικό πόσο, να ρυθμιστούν και να αποπληρωθούν όλα τα χρέη της ΛΑΡΚΟ ( σε μεταφορείς – αυτοαπασχολούμενοι - μικροεργολάβοι, προμηθευτές- κτλπ).

Ø Με εγγυητή το κράτος να παγώσουν τα δάνεια προς τις τράπεζες, να διαγραφούν οι τόκοι και να ρυθμιστούν με μακροπρόθεσμο άτοκο πρόγραμμα , αν προκύπτουν, τα υπόλοιπα.

Ø Στην ΔΕΗ να επαναϋπολογιστεί η ενέργεια που έχει καταναλώσει η ΛΑΡΚΟ με βάση τις διεθνές τιμές ενέργειας, να γίνει λογαριασμός σε σχέση με αυτά που έχει πληρώσει και αν προκύπτει διαφορά να ρυθμιστεί και να αποπληρωθεί με ρύθμιση μακροπρόθεσμη και άτοκη.

Ø Να διαγραφεί όλο το πρόστιμο των κρατικών ενισχύσεων. Η ΛΑΡΚΟ δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ από το κράτος.

Ø Με ευθηνή και χρηματοδότηση από το κράτος να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί 5νταετες πλάνο εκσυγχρονισμού με προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία και προστασία του περιβάλλοντος. Να προχωρήσει παραπέρα η ανάπτυξης της ΛΑΡΚΟ με την κατασκευή μονάδας ανοξείδωτου χάλυβα, την αξιοποίηση του κοβαλτίου και του καθαρού νικελίου, την αξιοποίηση των υποπροϊόντων όπως η σκουριά κ.α, με κατεύθυνση μεταποιητικής παραγωγής στην χώρα μας μέχρι τα τελικά προϊόντα.

Ø Να παρθούν ΤΩΡΑ όλες οι περικοπές πίσω, να επιστρέψουν πλήρως όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων. Να υπογραφεί και να εφαρμοστεί η συμφωνημένη Επ.Σ.Σ.Ε, καταργώντας παράλληλα το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών και ενσωματώνοντας με σύμβαση αορίστου χρόνου στην ίδια την ΛΑΡΚΟ όλοι οι εργαζόμενοι από τις εργολαβίες που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Ø Να δοθούν τώρα οι αποζημιώσεις στις οικογένειες των συναδέλφων που έχασαν την ζωή τους στην ΛΑΡΚΟ.

Βλέποντας τα «καλά» των ιδιωτών όπως, τις 180 απολύσεις στην ΤΕΡΝΑ, το κλείσιμο των χαλυβουργιών του Μανέση, Αγγελόπουλου, τα τσιμέντα Χαλκίδας, την αναστολή στην ΣΙΔΕΝΟΡ κτλπ, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι διασφάλιση των θέσεων εργασίας υπάρχει μόνο αν υλοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Μόνο έτσι θα ανοίξουν 1000λιαδες νέες θέσεις εργασίας με πλήρης δικαιώματα. Θα έρθουν δισεκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία. Θα πάρει ανάσα ανάπτυξης ο πνεύμονας των τοπικών κοινωνιών γύρω από την ΛΑΡΚΟ και η οικονομία της χώρας μας συνολικά. Σε 5 χρόνια από σήμερα όλοι θα λέμε τι είχαμε και δεν το αξιοποιούσαν οι κυβερνήσεις.

Η Ελλάδα έχει στο υπέδαφος της το 90% το κοιτασμάτων κοβαλτιούχου νικελίου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ΛΑΡΚΟ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση που παράγει σιδηρονικελιο με δικά της μεταλλεύματα. Έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία πειράματα μεταποίησης του νικελίου σε ανοξείδωτο χάλυβα, σε διαχωρισμό νικελίου και κοβαλτίου, σε παραγωγή νικελίου με τη μέθοδο της υδρομεταλλουργίας κ.α. Με πολιτική απόφαση όλων των κυβερνήσεων και κατεύθυνση από την Ευρωπαϊκή Ένωση η ΛΑΡΚΟ διαχρονικά δεν έχει αναπτύξει αυτές και πολλές άλλες ακόμη δυνατότητες που έχει.

Η συνειδητή επιλογή απαξίωσης και εικονικής υπερχρέωσης της από όλες τις κυβερνήσεις, έχει ως αποτέλεσμα να έχουν χαθεί διαχρονικά δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και δισεκατομμύρια από τα ελληνικά κρατικά ταμεία.

Το Φλεβάρη, με το άρθρο 21 του νόμου 4664/2020, οι κυβερνητικοί βουλευτές ως εκτελεστικά όργανα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, ανεξαρτήτως χρώματος, κόμματος και ονόματος, ψήφισαν την εκκαθάριση της ΛΑΡΚΟ εν λειτουργία και την ιδιωτικοποίηση - εκποίηση αυτής σε κομμάτια με δύο διεθνείς διαγωνισμούς.

Μετά από αίτησή - πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών και υπογραφή του ίδιου του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα, με την υπ αριθμό 1407/2020 δικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών διορίστηκε ειδικός διαχειριστής - εκκαθαριστής και εφαρμοστής του παραπάνω νόμου ο κύριος Μελέτης Γεώργιος. Αυτός με τη σειρά του παίρνοντας το χρηματικό ποσό του 1.800.000 ευρώ για ένα χρόνο, ως συνεργάτες διάλεξε τον κύριο Μαράτο και την εταιρεία deloitte.

Σήμερα 2,5 μήνες μετά από την ημέρα που διορίστηκε η ειδική διαχείριση και άρχισε να εφαρμόζεται ο νόμος της Νέας Δημοκρατίας ο απολογισμός έχει ως εξής:

Το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα Φθιώτιδας έχει σταματήσει το 80% της λειτουργίας και με βάση την τελευταία ανακοίνωση της ειδικής διαχείρισης την Τρίτη 19/5/2020 κινδυνεύει να σταματήσει ολοκληρωτικά.

Το πιο πλούσιο μεταλλείο σιδηρονικελίου της χώρας μας στην Καστοριά έχει σφραγιστεί έχοντας ως προίκα ένα εκατομμύριο τόνους ετοιμοπαράδοτο μετάλλευμα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Η κυβέρνηση και ειδική διαχείριση για να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους, μέσα από ανακοινώσεις, εξώδικα και με δηλώσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επιδιώκοντας παράλληλα να διασπάσουν τους εργαζόμενους ανά χώρο, επικαλούνται ότι «το έχουνε κλείσει οι εργαζόμενοι αυτοαπασχολούμενοι - αυτοκινητιστές - μεταφορείς που αρνούνται να εργαστούν υπό το νέο καθεστώς».

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έφαγαν από το νόμο της Κυβέρνησης «κανόνι» 6 μηνών για το οποίο έχουν πληρώσει επιπλέον 40% ΦΠΑ για ποσά που δεν λάβανε ποτέ. Καταστράφηκαν μέσα σε μία νύχτα.

Η αλήθεια είναι ότι με ευθύνη της Κυβέρνησης η μεταβατική διοίκηση που είχε διορίσει, των κυρίων Τζίτζου (εκλεκτός του Σ.Μ.Ε ο οποίος προσλήφθηκε μεταβατικά στην ΛΑΡΚΟ από την ειδική διαχείριση) και Κυριαζή ( πρώην αντιπρόεδρος του ΣΕΒ), από τον Οκτώβριο του 2019 παραμύθιασαν αυτούς τους ανθρώπους λέγοντας τους ότι «δεν πρόκειται να χάσουν τα χρήματά τους». Με αυτό το συνειδητό παραμύθι οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους συσσωρεύοντας και μετρώντας ανεπανόρθωτες ζημιές, φεσώνοντας μία ολόκληρη περιοχή στο νομό Καστοριάς.

Η αλήθεια είναι ότι το μεταλλείο της Καστοριάς το έχει σφραγίσει συνειδητά και μεθοδευμένα με μαφιόζικο τρόπο η κυβέρνηση και ειδική διαχείριση. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στους εργαζόμενους της Καστοριάς και σε μία ολόκληρη περιοχή που με τιμιότητα δεν δέχονται να υποταχθούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τσάμπα και βερεσέ.

Προσδοκώντας την διάσπαση των εργαζομένων ανά χώρο λένε πώς «οι εργαζόμενοι στην Εύβοια αδικαιολόγητα και με προφάσεις υγιεινής και Ασφάλειας σαμποτάρουν και δεν τρίβουν μετάλλευμα αφήνοντας έτσι το εργοστάσιο της Λάρυμνας χωρίς πρώτες ύλες και αυτό είναι η αφορμή την Τρίτη 19/5 να σταματήσουν οριστικά τη λειτουργία του εργοστασίου».

Η αλήθεια είναι ότι έχουν ήδη πραγματοποιήσει μετρήσεις για το πόσο ανθυγιεινό είναι το τριβείο μεταλλεύματος της Εύβοιας και αυτές τις μετρήσεις δεν τις κοινοποιούν στους εργαζόμενους. Η αλήθεια είναι ότι μετά τις μετρήσεις, που δεν τις κοινοποιούν στους εργαζόμενους, έκαναν παρεμβάσεις επισκευών στο σύστημα φιλτραρίσματος αέρα του τριβείου. Αυτό επιβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι η εγκατάσταση ήταν ακατάλληλη και ανθυγιεινή για λειτουργία και με Ευθύνη της διαχείρισης δεν έχει διορθωθεί μέχρι σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι στα μεταλλεία της Εύβοιας έχουν δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ σε μεγαλοεργολάβο για να πραγματοποιήσει αποκάλυψη μεταλλεύματος η οποία θα είναι έτοιμη το Δεκέμβριο 2020, ενώ μέχρι το Φλεβάρη του 2021 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του νόμου η ΛΑΡΚΟ ή θα έχει πουληθεί ή θα πτωχεύσει. Ετοιμάζουν δηλαδή μία νέα προίκα ανάλογη με αυτήν της Καστοριάς. Θα μπορούσαν κάποιες χιλιάδες ευρώ από αυτά τα 7 εκατομμύρια να τα χανε δώσει για την επισκευή και τη σωστή λειτουργία του τριβείου στην Εύβοια, αλλά δεν το κάνουν.

Η αλήθεια είναι ότι θέλουν να σφραγίσουν και το μεταλλείο της Εύβοιας. Στόχος τους είναι η ΛΑΡΚΟ να εκποιηθεί κλειστή εν μέρη ή ολοκληρωτικά. Στόχος τους είναι τη ΛΑΡΚΟ να τη βγάλουν στο «σφυρί» σταματημένη ή με μία υποτυπώδη λειτουργία του εργοστασίου με μετάλλευμα εισαγωγής για να πέσει το αντίτιμο. Στόχος τους είναι να τη βγάλουν στο σφυρί με προίκα εκατομμυρίων ευρώ ετοιμοπαράδοτου μεταλλεύματος, χωρίς, με λίγους ή άεργους εργαζόμενους στα μεταλλεία και στο εργοστάσιο έτσι ώστε, αν υπάρξει επενδυτής, να διαλέξει όσους θέλει και με τους όρους που θέλει.

Λένε ότι «η ειδική διαχείριση και η κυβέρνηση κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη ΛΑΡΚΟ εν λειτουργία και βιώσιμη». Ψέμα. Απεναντίας. Από τη σκανδαλώδη σύμβαση που υπόγραψε η ειδική διαχείριση με τη ΔΕΗ, μία σύμβαση συνέχεια όλων των προηγούμενων διαχρονικά συμφωνιών που ευθύνονται για το ότι έχει συσσωρευτεί το εικονικό χρέος των 350 εκατομμυρίων ευρώ, η ΛΑΡΚΟ συνεχίζει να πληρώνει 70 ευρώ τη μεγαβατώρα, όταν σε όλο τον κόσμο επιχειρήσεις σαν τη ΛΑΡΚΟ δεν την πληρώνουν πάνω από 30 ευρώ. Αυτό και μόνο επιβεβαιώνει ότι η ΛΑΡΚΟ είναι βιώσιμη, αλλά με μαφιόζικο μεθοδευμένο τρόπο κάνουν τα πάντα για να τη δείχνουν «μη βιώσιμη».

Λένε ότι «όταν αναλάβανε τη ΛΑΡΚΟ ως ειδικοί διαχειριστές βρήκανε μηδενικό ταμείο». Τρεις μέρες όμως πριν αναλάβουν, στο δικαστήριο που τους διόρισε, ο πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ κ Κυριαζής δήλωσε ότι «η ΛΑΡΚΟ έχει αυτή τη στιγμή στα ταμεία οκτώ εκατομμύρια ευρώ». Πού πήγαν μέσα σε τρεις μέρες αυτά τα 8 εκατομμύρια;

Λένε ότι «οι καταλήψεις που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έφεραν την δυσλειτουργία στην παραγωγή της και αυτό οδηγεί την ΛΑΡΚΟ στο κλείσιμο». Θυμίζοντας τους ότι η παραγωγή της ΛΑΡΚΟ, με δική τους και μόνο ευθύνη, είναι ένα Καμίνι από τα πέντε, τους λέμε να διαβάσουν το δελτίο συμβάντων που συμπλήρωσε η αστυνομία όταν ήμασταν υπό κατάληψη τα γραφεία της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα και στην έδρα στο Μαρούσι. Το παραγωγικό κομμάτι της ΛΑΡΚΟ, το οποίο και από δελτία παραγωγής επιβεβαιώνεται, δεν έχασε ούτε ένα κιλό νικέλιο από αυτό που ήταν προγραμματισμένο να πάρει. Κατάληψη έγινε μόνο στα γραφεία και η ΛΑΡΚΟ από την απομάκρυνση της ειδικής διαχείρισης για 48 ώρες, κέρδισε 48ωρες ζωής.

Μέσα από μία 7σελιδη κατάπτυστη, διασπαστική, προβοκατόρικη ανακοίνωση, συνέχεια των δηλώσεων των υπουργών και των ψευδών στοιχείων που κατέθεσαν στη Βουλή για να περάσουν το νομοσχέδιο, προσπαθούν να συκοφαντήσουν τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ έτσι ώστε να καλύψουν το έγκλημα που κάνουν εις βάρος του ελληνικού λαού. Παίρνοντας ως παράδειγμα κάνα-δυο δεκάδες Golden Boys που οι ίδιοι είχαν διορίσει διαχρονικά, προσπαθούν να μας τσουβάλιασουν όλους στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Τους προκαλούμε όμως να βγάλουν ονόματα. Να δούμε τελικά ποιοι είναι αυτοί με τους αστρονομικούς μισθούς και τα επιδόματα, από ποιους έχουν διοριστεί και ποιοί τόσα χρόνια τους έκαναν πλάτες.

Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ έχουν δώσει 80 νεκρούς την ώρα εργασίας και εκατοντάδες από επαγγελματικές ασθένειες για να μείνει η ΛΑΡΚΟ σε λειτουργία έξι δεκαετίες τώρα. Το ευχαριστώ για αυτή τη σκληρή δουλειά και αυτή τη μεγάλη θυσία είναι 35% περικοπές στους μισθούς των 1000 ευρώ, κατάργηση αποζημιώσεων, δώρων, επιδόματος αδείας, αμοιβών στην κανονική άδεια, διακοπή ασφαλιστήριων συμβολαίων, λάσπη, συκοφαντία και με βάση το νόμο, το Φλεβάρη του 2021 ανεργία για το σύνολο των εργαζομένων.

Αδέλφια της εργατικής τάξης.

Με την αλληλεγγύη που μας έχετε δείξει μέχρι σήμερα μας βαστάτε όρθιους. Θα συνεχίσουμε. Το χρωστάμε σε σας, σε αυτούς που έχουμε χάσει μέσα στην εργασία, στις ίδιες τις ζωές μας, στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας.

Στη ΛΑΡΚΟ συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μία ο δικός μας κόσμος, ο κόσμος της τίμιας εργασίας, του μόχθου και των αγωνιών. Από την άλλη ο κόσμος των καπιταλιστών, οι υπηρέτες του, τα κόμματα του και οι μηχανισμοί του που δε διστάζουν σε τίποτα μπροστά στο κέρδος και στις καριέρες.

Ο πόλεμος απέναντι στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ θα ενταθεί. Έχουν μηχανισμούς και χρήμα για να πληρώσουν παπαγαλάκια και να πετάξουν λάσπη. Εργοδοτικοί και κυβερνητικοί μηχανισμοί διώκουν τους πρωτοπόρους αγωνιστές με αναφορές, προειδοποιήσεις, βλαπτικές μεταβολές, εξώδικα κτλπ. Δημιουργούν απεργοσπαστικό μηχανισμό. «Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη». Έχουν από όλες τις οπτικές γωνίες «τις τριχιές σβάρνα και θέλουν να το παίξουν και καουμπόηδες».

Εμείς, εσάς έχουμε. Σας καλούμε τη φωνή μας, να την κάνετε φωνή σας. Σας καλούμε να ενημερώσετε όλα τα μέλη σας, όλη την Εργατική τάξη της χώρας μας και στο εξωτερικό. Καλούμε κάθε τίμιο δημοσιογράφο, κάθε αντικειμενικό μέσο μαζικής ενημέρωσης να πάρει θέση.

Τα αιτήματα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι ρεαλιστικά, υλοποιήσιμα, τεκμηριωμένα και δίκαια. Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δίνουν μία μάχη ενάντια σε μία ιδιωτικοποίηση και για τα συμφέροντά όλης την Εργατικής τάξης. Η Νίκη μας, θα είναι Νίκη όλης της εργατιάς.

Με τη στήριξή σας μέχρι σήμερα μας έχετε το δώσει το μπόι να βλέπουμε τον εχθρό κατάματα. Αν καταφέρουμε κι ανοίξουμε πιο πολύ ακόμη αυτό τον αγώνα, τα παράσιτα των καπιταλιστών τότε είναι ένα τίποτα μπροστά στο πραγματικό μπόι της εργατικής τάξης.

Με την πρόσφατη 48ωρη κατάληψη αναδείξαμε ότι εμείς χωρίς αυτούς μπορούμε να παράγουμε. Με την πρόσφατη 24ωρη απεργία στη ΛΑΡΚΟ αναδείξαμε ότι, αυτοί χωρίς εμάς δεν υπάρχουν.

Αδέλφια ετοιμαστείτε για μεγάλο συλλαλητήριο ξανά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Να είστε σε επαγρύπνηση. Σε περίπτωση που διακόψουν τη λειτουργία του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, θα το πληρώσουν ανάλογα, θα μας ακούσετε, θα καταλάβετε που θα βρισκόμαστε, θα σας περιμένουμε.

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει. Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Συνεχίζουμε μέχρι την τελική Νίκη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative