Social Icons

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

ΛΑΡΚΟ: Νέα απεργία των εργαζόμενων σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020


ΛΑΡΚΟ: Νέα απεργία των εργαζόμενων σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020
Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Πέμπτη 21 Μάη οι εργαζόμενοι στη Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική Ανώνυμη Εταιρεία (ΛΑΡΚΟ), κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης για κλείσιμο της επιχείρησης.

Προ ημερών οι εργαζόμενοι είχαν δώσει δυναμική απάντηση με την καθολική συμμετοχή στην απεργία, απέναντι στις μεθοδεύσεις ειδικού εκκαθαριστή και κυβέρνησης να τους τρομοκρατήσουν και να συκοφαντήσουν τον αγώνα τους.

Εργαζόμενοι και Σωματεία:


— Αντιδρούν στις διαλυτικές προσπάθειες κυβέρνησης και ειδικού εκκαθαριστή και απαιτούν την κατάργηση της τροπολογίας για την ειδική εκκαθάριση, που οδηγεί μαθηματικά στην απαξίωση της επιχείρησης και στην παράδοσή της σε ιδιώτες.

— Απαιτούν επίσης τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, καθώς και την κρατική χρηματοδότηση της εταιρείας προκειμένου να εκσυγχρονιστεί και να αναπτυχθεί περαιτέρω προς όφελος του λαού.

Ήδη ο ειδικός εκκαθαριστής, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έχει οδηγήσει τη ΛΑΡΚΟ σε οριακό σημείο λειτουργίας, έχει πετσοκόψει μισθούς και δικαιώματα, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω απαξίωσή της και διαμορφώσει ευνοϊκές συνθήκες για το ξεπούλημά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative