Social Icons

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ελεύθερες από τις 18 Μαΐου οι μετακινήσεις από νομό σε νομό


Ελεύθερες από τις 18 Μαΐου οι μετακινήσεις από νομό σε νομό
Ποιοι όροι ισχύουν τώρα και πότε θ’ αλλάξουν – Για τα νησιά, όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα το πότε θα αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης

Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό στην ηπειρωτική χώρα έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις εκτός νομών, ο υφυπουργός επανέλαβε ότι αυτές επιτρέπονται μόνο για λόγους τροφοδοσίας, υγείας και επαγγελματικής απασχόλησης και εφόσον αποδεικνύονται από τα αντίστοιχα έγγραφα.
Επισήμανε ακόμη ότι η άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων για την ηπειρωτική χώρα θα γίνει στις 18 Μαΐου, ενώ προς τα νησιά θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα το πότε θα αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης.

«Η προσπάθεια να σπάσει η αλυσίδα εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζεται, ο ιός είναι ακόμα εδώ και όλα μπορεί ν’ αλλάξουν. Για τον λόγο αυτό η άρση των μέτρων γίνεται σταδιακά με αξιολόγηση και διορθωτικές κινήσεις» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα.

Όπως είπε, στόχος μας είναι να μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω και να γίνει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων με βάση το χρονοδιάγραμμα.

ilamia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative