Social Icons

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ EUROGROUP: Η ΕΕ δεν είναι μια συμμαχία λαών, αλλά ανταγωνιζόμενων κρατών


ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ EUROGROUP: Η ΕΕ δεν είναι μια συμμαχία λαών, αλλά ανταγωνιζόμενων κρατών
Σε σχόλιο για τις αντιπαραθέσεις στη συνεδρίαση του Eurogroup το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Η οξυμένη διαπάλη των αστικών κυβερνήσεων εντός της ΕΕ, για τον επιμερισμό των βαρών της νέας κρίσης, δεν μπορεί να κρύψει ότι όλοι μαζί συμφωνούν ότι το λογαριασμό, τα νέα δάνεια και τους μηχανισμούς στήριξης, θα πληρώσουν πάλι οι λαοί για να ανακάμψει η κερδοφορία του κεφαλαίου.
Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι η ΕΕ δεν είναι μια συμμαχία λαών, αλλά ανταγωνιζόμενων μεταξύ τους κρατών, που ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης δείχνουν τις αρπαχτικές ορέξεις ανάμεσά τους και κυρίως απέναντι στους λαούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative