Social Icons

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση Εκπαιδευτικών Δημοτικού Σχολείου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Είμαστε εκπαιδευτικοί του δημόσιου σχολείου που σε αυτές δύσκολες συνθήκες δεν το βάζουμε κάτω. Επιμένουμε και διεκδικούμε, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη ζωή και τα δικαιώματα των μαθητών μας.

Τα σχολεία έκλεισαν. Η εκπαίδευση δε λειτουργεί και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτή την πραγματικότητα προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση με την λεγόμενη «εξ αποστάσεως εκπαίδευση», δηλαδή, ένα εικονικό σχολείο χωρίς εκπαιδευτικούς. Όταν το εκπαιδευτικός είναι… οθόνη και πληκτρολόγιο και ο μαθητής γίνεται… οθόνη και πληκτρολόγιο.

Οι μαθητές μας περνούν δύσκολες στιγμές, κλεισμένοι στα σπίτια τους δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους. Η κυβέρνηση αμετακίνητη, σαν να μην εξελίσσεται μια τραγωδία, κάνει σαν να μπορεί να καλυφθεί η ύλη, πως μπορούν να γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις και πως, με εξ αποστάσεως μαθήματα, θα καλύφθεί το υπόλοιπο της ύλης να για δώσουν πανελλαδικές. Καμιά πρωτοβουλία δεν παίρνει η κυβέρνηση για να βοηθήσει τα παιδιά. Αντίθετα, μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον επιμένει στην θέση της για «γενναία μείωση των εισακτέων στα ΑΕΙ». Δε θα σωπάσουμε!

Διεκδικούμε:

· Άμεση μείωση της ύλης
· Ματαίωση προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων
· Όχι στη μείωση των εισακτέων
· Όχι στην απάτη της τηλε-εκπαίδευσης

Τα ζητήματα είναι πολύ σοβαρά. Η κυβέρνηση προσπαθεί μέσα στον εφιάλτη της πανδημίας, να περάσει μια σειρά μέτρα που χτυπάνε τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους μαθητές.

Με εκτίμηση, οι εκπαιδευτικοί:
  1. Χουντής Πάνος 6973872131
  2. Γκέρτζος Ζήσης 6939191653
  3. Μάνος Δημήτρης 6947300862
  4. Χαρτζουλάκης Δημήτρης 6972950091
  5. Κοτσιφάκη Αφροδίτη 6974394712
  6. Ζυβρακάκη Φανή 6985703308
  7. Φιτσιλής Αλέξης 6977615057
  8. Παπαβασιλείου Νίκος 6982444129
  9. Δερμιτζάκη Βαγγελιώ 6979727621

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative