Social Icons

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Αυλάκι Στυλίδας: Τροχαίο με αγριογούρουνο


Αυλάκι Στυλίδας: Τροχαίο με αγριογούρουνο
Το κοπάδι με τα αγριογούρουνα πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο – Από τύχη δεν τραυματίστηκε ο οδηγός – Το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά.

Το τροχαίο έγινε το Μ. Σάββατο λίγο μετά τις 6:00′ το πρωί στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, κοντά στο Αυλάκι, και συγκεκριμένα λίγο πριν τα παλιά εργοστάσια της «ΒΟΜΒΥΞ – ΒΟΜΒΥΚΡΥΛ».
Ο Λαμιώτης οδηγός κινούταν από Λαμία προς Στυλίδα όταν ξαφνικά ένα κοπάδι από αγριογούρουνα πετάχτηκε μέσα στο δρόμο.

Έκοψε ταχύτητα και προσπάθησε να τα αποφύγει αλλά ήταν αδύνατο. Το αυτοκίνητο χτύπησε ένα μεγάλο αγριογούρουνο το οποίο το διαμέλισε. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο που ήταν στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ευτυχώς ο οδηγός μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο το αυτοκίνητό του έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.
Στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας και ειδικότερα στο κομμάτι αυτό έχουν συμβεί και άλλα τροχαία με αγριογούρουνα και από θαύμα μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative