Social Icons

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Αλ.Βεντούρη: Αλληλέγγυοι σεβόμαστε τα περιοριστικά μέτρα.... Ο COVID-19 κάνει πόλεμο


Αλ.Βεντούρη: Αλληλέγγυοι σεβόμαστε τα περιοριστικά μέτρα.... Ο COVID-19 κάνει πόλεμο
Έκκληση κάνει η γιατρός κα Αλεξάνδρα Βεντούρη από την εφημερία της σήμερα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, εκφράζοντας την ανησυχία της για την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας:

Δυστυχώς τα “κρυφά” κρούσματα τα οποία δεν έχουν ανιχνευθεί, καθοδηγούν την εξάπλωση της πανδημίας και είναι αυτά που τελικά ευθύνονται για την μετάδοση του κορωνοϊού. Η έλλειψη δεδομένων σαφέστατα γεννά αβεβαιότητα για τη θνητότητα από τον ίδιο τον ιό. Ο COVID-19 δεν αστειεύεται, μας κάνει πόλεμο και μάλιστα ακήρυχτο! Ο αφανής εχθρός προειδοποιεί ότι τα νοσοκομεία δεν μπορούν να μας χωρέσουν όλους.
Γι' αυτό παραμένουμε ενωμένοι πολεμώντας με αποφασιστικότητα και λογική. Μένουμε χωριστά (για λίγο καιρό), όχι όμως απομονωμένοι. Αλληλέγγυοι σεβόμαστε τα περιοριστικά μέτρα χωρίς φόβο και χωρίς εκδρομικές τάσεις. Και μέχρι να κυκλοφορήσει το φάρμακο για την καταπολέμηση του ιού, έχουμε όλοι μας ένα κοινό σκοπό: Να καταφέρουμε να κερδίσουμε την μάχη για την υγεία μας, σεβόμενοι τις ζωές των άλλων. Γιατί η κατάσταση επιδεινώνεται, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εξελίσσεται η πανδημία.

* Η Αλεξάνδρα Βεντούρη είναι ειδικός ιατρός Γενικής – Οικογενειακής ιατρικής, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας, επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Δήμου Στυλίδας, τακτιμό μέλος Λιμενικής επιτροπής Φθιώτιδας και μέλος σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Στυλίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative