Social Icons

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Εγκρίθηκε το αίτημα της ένταξης των γηπέδων ποδοσφαίρου Στυλίδας και Ραχών στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΟΔΗΜΟΣ ΙΙ


ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: Εγκρίθηκε το αίτημα της ένταξης των γηπέδων ποδοσφαίρου Στυλίδας και Ραχών στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΟΔΗΜΟΣ ΙΙ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Στυλίδας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε το αίτημα της ένταξης των γηπέδων ποδοσφαίρου Στυλίδας και Ραχών στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Πρόκειται για έργο επισκευής και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Στυλίδας προϋπολογισμού 586.811,40 ευρώ ( συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η απόφαση ένταξης των δύο αυτών γηπέδων στα χρηματοδοτούμενα υπό κατασκευή έργα αποδεικνύει ότι οι εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν είναι κενού περιεχομένου, αλλά μετουσιώνονται σε συντονισμένες ενέργειες που αποφέρουν καρπούς, υλοποιώντας σύντομα τον εκσυγχρονισμό δύο αθλητικών χώρων που σκοπό έχουν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τη νεολαία μας, αλλά και όσους επιθυμούν να αθληθούν.

Η απόφαση αυτή έρχεται να δώσει μία νέα πνοή στο δημιουργικό έργο που καθημερινά επιτελείται από την Δημοτική Αρχή και ως σκοπό έχει την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους συμπολίτες μας. Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε με συνέπεια την ίδια πορεία, πιστοί στα όσα πρεσβεύουμε και υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Η μετάβαση σε μία νέα εποχή για το Δήμο μας έχει ήδη ξεκινήσει και θα υπηρετηθεί με αφοσίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative