Social Icons

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ... ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ




ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ... ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ ΑΜΙΛΗΤΟΙ 

Κε αρχισυντάκτη

Σε μια περίοδο που όλοι καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος την επόμενη μέρα θα είναι διαφορετικός, οι κυβερνώντες μας μιλούν για προσωπική ευθύνη μόνο.
Σε αυτή την περίοδο και με την πανδημία σε εξέλιξη, με την χώρα σε καραντίνα, καταρρέουν όλοι οι μύθοι που προσπάθησαν να στήσουν θέλοντας να ωραιοποιούν την βαρβαρότητα και τον εξανδραποδισμό.
Βλέπουμε στο χθεσινό συμβούλιο των ηγετών της Ε.Ε και την στάση της Γερμανίας και των δορυφόρων της. Αποδεικνύεται ότι αυτή η Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των λαών και μας έχουν μόνο για καταναλωτές. Ούτε για την πανδημία αυτή δείχνουν στοιχειώδη αλληλεγγύη.

Αυτοί που τώρα μιλάνε για τους υγειονομικούς και τους λένε ήρωες, ήταν αυτοί που χθες τους έλεγαν τεμπελχανάδες και διαλύσαν το ΙΚΑ. Είναι οι ίδιοι που δεν έφτιαξαν πρωτοβάθμια υγεία και διατυμπάνιζαν την λειτουργία νοσοκομείων σε συνεργασία με τους ιδιώτες. Είναι οι προηγούμενοι που κυβέρνησαν 5 χρόνια και δεν προσέλαβαν γιατρούς και νοσηλευτές.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία λένε ότι δεν χρειαζόμαστε χειροκροτήματα, αλλά μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, συναδέλφους για τα κενά του ΕΣΥ, μισθούς και ανθρώπινες συνθήκες για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ. Και επειδή είμαστε σε πόλεμο, χρειαζόμαστε όλοι άμεση επίταξη των ιδιωτικών εξεταστικών κέντρων. Σήμερα τους επιδοτούν με 30 εκατομμύρια ευρώ και το κράτος πληρώνει την διπλή τιμή για ιδιωτικά κρεβάτια ΜΕΘ. Πρέπει να επιταχθούν και οι ιδιώτες γιατροί, καθώς και όλα τα κέντρα για τις αντίστοιχες εξετάσεις. Δωρεάν τεστ για όλους στην Ελλάδα

Σε ότι αφορά το δήμο Καμένων Βουρλών, άμεσα να ζητήσει ενίσχυση του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι και στήριξη όλων των ιατρικών δομών και στις τρεις πόλεις. Η στήριξη της δημόσιας δωρεάν υγείας οφείλει να είναι στόχος μας.

Γιάννης Φραγκούλης

Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative