Social Icons

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Συναντήσεις του Πύραρχου Ανδρέα Μωράτη με Δημάρχους


Συναντήσεις του Πύραρχου Ανδρέα Μωράτη με Δημάρχους
Επαφών συνέχεια για τον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Φθιώτιδος, Πύραρχου Ανδρέα Μωράτη, αυτήν την φορά με τον Δήμαρχο Δομοκού κο Μπάμπη Λιόλιο, με τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων κο Ιωάννη Συκιώτη καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Μακρακώμης κο Γεώργιο Χαντζή.
Συνεχίστηκαν με τους κυρίους Δημάρχους οι συσκέψεις επί θεμάτων που αφορούν την συνεργασία των Δήμων με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στα πλαίσια της εφαρμογής του νέου Νόμου 4662/2020 καθώς επίσης και διάφορες παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για την καλύτερη προετοιμασία της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020.

Παρόντες ήταν και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας των Δήμων καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι από τα αρμόδια Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των Δήμων.
Και με αυτές τις Δημοτικές Αρχές διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης καθώς επίσης και η συνεργασία όλων των φορέων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!
Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα με άλλους φορείς.

Συναντήσεις του Πύραρχου Ανδρέα Μωράτη με Δημάρχους
Συναντήσεις του Πύραρχου Ανδρέα Μωράτη με Δημάρχους
Συναντήσεις του Πύραρχου Ανδρέα Μωράτη με Δημάρχους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative