Social Icons

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν σήμερα σε αυτή τη πρωτόγνωρη διαδικασία του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Οι ειδικές συνθήκες και η εφαρμογή των εγκυκλίων μας υποχρέωσαν να γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεφώνου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την παρουσία των πολιτών.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε ομαλά με την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την επιλογή μόνο των απαραίτητων θεμάτων, των υπηρεσιακών παραγόντων που ετοίμασαν έγκαιρα όλες τις εισηγήσεις, της γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου για την άψογη τήρηση της διαδικασίας, των επικεφαλής των παρατάξεων που με πνεύμα συνεννόησης απάντησαν θετικά στη διεξαγωγή της συνεδρίασης με αυτή τη διαδικασία, και όλων των δημοτικών συμβούλων που συμμετείχαν.
Προς ενημέρωση των πολιτών πρέπει να αναφέρω ότι συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης από τα οποία επτά ομόφωνα, και τρία κατά πλειοψηφία. Δεν υπήρξε κανένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις-απαντήσεις από τη Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες στους Δημοτικούς Συμβούλους που το ζήτησαν για επιμέρους θέματα.

Τέλος, ως Πρόεδρος δεσμεύομαι ότι στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει με τη κανονική διαδικασία, στο πλαίσιο των ερωτήσεων μπορούν να επανέλθουν κάποια θέματα προς συζήτηση για δια ζώσης διευκρινήσεις εφόσον κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος το κρίνει απαραίτητο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative