Social Icons

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ανάστατη η Αν. Φθιώτιδα για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού


Ανάστατη η Αν. Φθιώτιδα για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού
Ένας 85χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σωτηρία στην Αθήνα - Γιατί δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας στην τοπική κοινωνία.

Αναστάτωση υπάρχει το τελευταίο 24ωρο στον Αχινό της ανατολικής Φθιώτιδας μετά την πληροφορία ότι ένας 85χρονος είναι το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα από τη Φθιώτιδα.
Το ρεπορτάζ λέει ότι ο 85χρονος νοσηλεύεται από τις 24/3/20 στο νοσοκομείο Σωτηρία και συγκεκριμένα στην Πνευμονολογική Κλινική.
Είναι σε καλή κατάσταση γενικώς, αφού δεν έχει χρειαστεί να μπει σε μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο ηλικιωμένος από τον Αχινό τον τελευταίο καιρό διέμενε στα παιδιά του στην Αθήνα και έτσι δεν τέθηκε θέμα ιχνιλάτησης για την τοπική κοινωνία και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγο ανησυχίας.

Ακόμη δυο "κρούσματα" από Φθιώτιδα


Τα άλλα δυο κρούσματα που είναι "χρεωμένα" στη Φθιώτιδα, είναι η μητέρα με το βρέφος από τη Σπερχειάδα, που επίσης διαγνώστηκαν στην Αθήνα και τώρα είναι μια χαρά, αφού περάσαν όλες τις ημέρες της καραντίνας στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά για την υγεία τους.
Και σε αυτή την περίπτωση δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative