Social Icons

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΣΗ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΣΗ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Όπως είναι γνωστό, στο σχολείο μας, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων, είχαμε πρόσφατα την χαρά να διαπιστώσουμε ότι με τη φροντίδα του Δήμου και της Σχολικής Επιτροπής αποκαταστάθηκαν με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο οι σημαντικές ελλείψεις αθλητικών υποδομών στους αύλειους χώρους. Τα παιδιά έχουν πλέον στη διάθεσή τους για άθληση ένα πλήρως λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ με σχολικές μπασκέτες ολυμπιακού τύπου και επίσης ένα γήπεδο βόλλεϋ -με ανανεωμένες διαγραμμίσεις και ασφαλή προστατευτικά στρώματα στους στυλοβάτες.
           
2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΣΗ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και, κυρίως, οι μαθητές-τριες του σχολείου μας επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην Δήμαρχο Στυλίδας κ. Βιργινία Στεργίου για το αμείωτο ενδιαφέρον της -από πολύ πρώιμο στάδιο μάλιστα- σχετικά με την πραγματοποίηση όλων αυτών των εργασιών. Οφείλουμε να επισημάνουμε την καίρια όσο και πολύπλευρη συνεργασία μας με τον Προέδρο της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. κ. Ιωάννη Πρεμέτη, ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως στην σχετική δέσμευσή του, αξιοποιώντας μεθοδικά κάθε πρόσφορη διαδικασία. Τον ευχαριστούμε θερμά για την αποτελεσματική παρέμβασή του. Αναγνωρίζουμε επίσης την υποστήριξη και συμβολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και την πρόθυμη ανταπόκριση της Τεχνικής Υπηρεσίας, συγκεκριμένα του επιβλέποντα κ. Απ. Ζήση, για ό,τι αφορά την έγκριση/επίβλεψη των αντίστοιχων εργασιών τοποθέτησης.
         
2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΣΗ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ακριβώς γι΄ αυτό, την Τρίτη 10-3-2020 οργανώσαμε στο σχολείο μας μια μικρή αθλητική γιορτή -και η ικανοποίησή μας ήταν ακόμα μεγαλύτερη γιατί είχαμε μαζί μας και την κ. Δήμαρχο, μαζί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Συλλόγου Γονέων, για να  μοιραστούμε τα χαμόγελα των παιδιών και τις χαρούμενες φωνές τους.
     
2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΣΗ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Προσβλέπουμε πάντα σε στοχευμένες και συντονισμένες συνεργασίες του σχολείου με το κοινωνικό, αυτοδιοικητικό και θεσμικό του περιβάλλον, επειδή λειτουργούν πάντα προς όφελος των παιδιών μας, καθώς διασφαλίζουν όχι μόνο καλύτερη μάθηση αλλά και καλλιέργεια κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
                         
2ο Δ.Σ. ΕΧΙΝΑΙΩΝ: ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΣΗ & ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Από την Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δ.Σ. Εχιναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative