Social Icons

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Χωρίς παρελάσεις την 25η Μαρτίου λόγω κορονοϊού!


Χωρίς παρελάσεις την 25η Μαρτίου λόγω κορονοϊού!
 Παρέλαση φέτος θα κάνει μόνο ο… κορονοϊός.

Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.
Την ακύρωση των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων της 25ης Μαρτίου αποφάσισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της σύσκεψης με τους περιφερειάρχες.
«Στη διάρκεια κρίσεων ακούγαμε παντού "που είναι το κράτος"! Τώρα δεν το έχουμε ακούσει και πρέπει να κάνει ο καθένας ότι μπορεί για να μην το ακούσουμε.
Το κράτος είμαστε όλοι εμείς και πρέπει να κάνουμε ο καθένας αυτό που του αναλογεί. Να βάλουμε όλοι πλάτη ώστε να περάσουμε αυτή την κρίση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα», τόνισε ο Πρωθυπουργός και ζήτησε να τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες που δίνονται από τον ΕΟΔΥ και να υπάρχει πλήρης συντονισμός με τα αρμόδια υπουργεία.

Επιπλέον, τονίστηκε ότι οι όποιες πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνονται πάντα σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού 'Εργου Άκης Σκέρτσος, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

lamiareport.gr
 
Χωρίς παρελάσεις την 25η Μαρτίου λόγω κορονοϊού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative