Social Icons

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις 10 ατόμων και άνω – 1.000 ευρώ πρόστιμο στον κάθε παραβάτη


Απαγορεύονται οι συναθροίσεις 10 ατόμων και άνω – 1.000 ευρώ πρόστιμο στον κάθε παραβάτη
Απαγορεύονται οι συναθροίσεις 10 ατόμων και άνω – 1.000 ευρώ πρόστιμο στον κάθε παραβάτη 

Αυτό που υπήρχε ως πληροφορία από το πρωί επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση Τύπου και πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας, ότι δηλαδή από την Πέμπτη 19 Μαρτίου απαγορεύονται οι συναθροίσεις 10 ατόμων και άνω και οι παραβάτες θα τιμωρούνται με υψηλό πρόστιμο.


Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, από την Πέμπτη απαγορεύονται οι συναθροίσεις 10 ή περισσότερων ατόμων, απαγορεύονται επίσης οι ψυχαγωγικές συναθροίσεις σε κλειστό χώρο με συμμετοχή 10 ή περισσοτέρων ατόμων και οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο. Υπενθυμίζεται, πως νωρίτερα το πρωί, μέσω βιντεοκλήσης στην πρωινή εκπομπή του Alpha, το πρωί της Τετάρτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε ότι ένα από τα μέτρα που αναμένεται να εξαγγελθούν σήμερα από την κυβέρνηση είναι και η απαγόρευση των συναθροίσεων, κάτι που έγινε τελικά από τον αρμόδιο υπουργό κ. Χαρδαλιά. 

Αυστηρές συστάσεις για περιορισμό κυκλοφορίας 

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς απεύθυνε αυστηρή σύσταση στους πολίτες να παραμένουν σπίτι και να έχουν επαφές με άτομα αυστηρώς εντός οικογενειακού κύκλου, ώστε να περιοριστεί η κυκλοφορία εκτός σπιτιού. Αποδεκτές εξαιρέσεις είναι μόνο για την εργασία, επίσκεψη σε γιατρό, αγορά τροφίμων, όπου δεν είναι δυνατόν η αποστολή, επίσκεψη στο ταχυδρομείο για τα απαραίτητα, επίσκεψη στην τράπεζα, στο βενζινάδικο, κίνηση για παροχή βοήθειας. Σωματική άσκηση μόνο ατομικά ή ανά δυο άτομα με την απαραίτητη απόσταση του 1,5 μ. και την κίνηση με κατοικίδιο. Οι επιχειρήσεις οφείλουν να λειτουργούν με τηλεργασία. Σε όσες επιχειρήσεις δεν γίνεται θα πρέπει να τηρείται η απαραίτητη απόσταση μεταξύ των εργαζομένων.

TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative