Social Icons

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Χιλιάδες απεργοί – διαδηλωτές καταδίκασαν το νόμο έκτρωμα Κατρούγκαλου – Βρούτση


Χιλιάδες απεργοί – διαδηλωτές καταδίκασαν το νόμο έκτρωμα Κατρούγκαλου – Βρούτση
Αποφασιστικό μήνυμα ότι δε θα δώσουν καμιά νομιμοποίηση στο νόμο έκτρωμα Κατρούγκαλου – Βρούτση έστειλαν χιλιάδες απεργοί στην Αθήνα, οι οποίοι συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και Συνδικάτων.

Έστειλαν μαζική απάντηση στην αντιασφαλιστική επίθεση κυβέρνησης – κεφαλαίου, σε όσα διακινεί η κυβέρνηση «περί εργατοπατέρων», αλλά και στους πραγματικούς εργατοπατέρες της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που προσπάθησαν μάταια να μην κουνηθεί φύλλο.Με μια ογκωδέστατη διαδήλωση που ξεκίνησε από τη συγκέντρωση στα Προπύλαια και ολοκληρώθηκε με πορεία στο Σύνταγμα απεργοί από δεκάδες κλάδους, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, γυναίκες και φοιτητές έστειλαν μήνυμα αγωνιστικής κλιμάκωσης να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση και όλοι οι αντιασφαλιστικοί νόμοι.

Ενδεικτικό της μαζικότατης απεργιακής διαδήλωσης είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στα Προπύλαια η λεωφ. Πανεπιστημίου, είχε γεμίσει με απεργούς από την Ομόνοια ως το Σύνταγμα.

Η σημερινή μεγαλειώδης απεργιακή κινητοποίηση δίνει ώθηση να μη χαθεί καμία μέρα, με νέες κινητοποιήσεις, να απαιτήσουν να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, να διεκδικήσουν τις δικές τους ανάγκες στην εργασία και τη ζωή με σύγχρονα δικαιώματα. Για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές. Να δυναμώσει ο αγώνας για Υγεία – Πρόνοια δημόσια και δωρεάν. Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική.

Η κυβέρνηση θα πληρώσει πάρα πολύ ακριβά την παραπέρα κατεδάφιση του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος

Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από την απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια για το Ασφαλιστικό, όπου παραβρίσκεται, ανέφερε τα εξής:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θα πληρώσει πάρα πολύ ακριβά την παραπέρα κατεδάφιση του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, όπως πριν από αυτήν την πλήρωσαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά, οργανώνεται, νικά».
Χιλιάδες απεργοί – διαδηλωτές καταδίκασαν το νόμο έκτρωμα Κατρούγκαλου – Βρούτση
Χιλιάδες απεργοί – διαδηλωτές καταδίκασαν το νόμο έκτρωμα Κατρούγκαλου – Βρούτση

Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative