Social Icons

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σας προσκαλούμε την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020, σε ημερήσια εκδρομή

στην Πλάκα-Μοναστηράκι-Αναφιώτικα-Αρχοντικό Μπενιζέλων (την παλαιότερη κατοικία της Αθήνας και συνάμα την οικία όπου έζησε η Οσία Φιλοθέη).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

6.30 π.μ: Αναχώρηση από το πρακτορείο Στυλίδας.
10.00 π.μ περίπου άφιξη στην Αθήνα.
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας στη γραφική Πλάκα.
Κατόπιν, θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας στα Αναφιώτικα, «το νησί της Αθήνας», όπως το αποκαλούν. Όποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει μπορεί να συνεχίσει την ανάπαυλά του πίνοντας τον καφέ του στην Πλάκα.
Επιστρέφοντας από τα Αναφιώτικα, κατευθυνόμαστε όλοι μαζί προς το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, στο οποίο έζησε η Οσία Φιλοθέη. Τιμή εισόδου κατ’ άτομο είναι 2€. 
Φεύγοντας από το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, θα κάνουμε στάση για φαγητό στο Μοναστηράκι με ελεύθερη επιλογή για τον καθένα.

Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην Ερμού για αγορές, αφού τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών στην οδό Μητροπόλεως προκειμένου προσκυνήσει τα ιερά λείψανα της Οσίας Φιλοθέης. Συνάντηση για αποχώρηση. Τιμή εισιτηρίου κατ’ άτομο 20€ .
Τηλέφωνα επικοινωνίας για κράτηση θέσεων και οποιαδήποτε πληροφορία: 6977652807 (Σοφία Παπαϊωάννου) - 6936334002 (Πόπη Τσούκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative