Social Icons

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Λαμία: Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την κόρη του! Λεπτομέρειες της φρίκης…


Λαμία: Στη φυλακή ο πατέρας που βίαζε την κόρη του! Λεπτομέρειες της φρίκης…
Με συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Λαμία τον 58χρονο πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη ΑμΕΑ κόρη του.
Ο 58χρονος παραπέμφθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Λαμία με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνησης ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.
Στο βούλευμα περιγράφονται ανατριχιαστικές εικόνες που έζησε η μικρή κοντά στον πατέρα της, καθώς σύμφωνα με την επίμαχη κατάθεσή της την υποχρέωνε να τον φωνάζει «μωρό μου» και να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες.
Στη συνέχεια έβαζε το κορίτσι που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, να του κάνει στριπτίζ, όπως έβλεπε στις ταινίες, πριν προβεί σε ασελγείς πράξεις…

Λαμία – Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο επέδειξε ιδιαίτερη αυστηρότητα αφού δεν έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος.

Η Σοφία Σταυράκη, δικηγόρος του 58χρονου μιλώντας στο Newsit.gr αναφέρει: «Έπειτα από αυτεπάγγελτο διορισμό μου, ανέλαβα την υπεράσπιση του 58χρονου πατέρα. Το δικαστήριο τον καταδίκασε και του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για τα αδικήματα που κατηγορούταν με ταυτόχρονη αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου έως τον χρόνο τέλεσης της πράξης και δεν έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος. Ως προς την απόφαση αυτή θα προσφύγει ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τον νόμο και αρμοδίως. Οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου θα επαναληφθούν και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λαμίας, στο οποίο θα συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό η έφεση»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit.gr η καταδίκη του πατέρα στηρίχτηκε αποκλειστικά και μόνο σε μια κατάθεση της παθούσας από το 2018 και από κανένα άλλο έγγραφο, όπως έκθεση κοινωνικής υπηρεσίας ή ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη. Δεν προέκυψε ένδειξη ή υποψία ενοχής ώστε να συνδυαστεί με την κατάθεση της παθούσας και να οδηγήσει σε βέβαιη ενοχή του πατέρα της. Εντύπωση προκάλεσε στην δικαστική αίθουσα το γεγονός πως η παθούσα (η οποία φέρει ποσοστό αναπηρίας άνω του 50%) μέχρι και την τελευταία στιγμή δήλωνε ότι θέλει να παραμείνει μαζί με τον πατέρα της καθώς η μητέρα της απεβίωσε το 2008…

Καταπέλτης ο εισαγγελέας!

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο αδερφός και η αδερφή του κατηγορούμενου υποστήριξαν ότι ο 58χρονος δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει τέτοια πράγματα, ενώ και η 20χρονη – σήμερα – κόρη του, είπε σύμφωνα με το lamiareport.gr ότι δε θυμάται τι ακριβώς είχε πει τότε στους αστυνομικούς και ότι δεν είχαν συμβεί τέτοια πράγματα.
Ο Εισαγγελέας Γιώργος Πέτρος, ωστόσο ήταν καταπέλτης σημειώνοντας ότι δε θα μπορούσε το κορίτσι να δώσει με τόσες λεπτομέρειες κατάθεση για πράγματα που δεν έζησε, ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου.

«Με την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής έχουμε ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και ευθύνη να μην αφήσουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα», είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Κωνσταντίνος Πάζιος.
«Οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου θα επαναληφθούν και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, στο οποίο θα συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό η έφεση», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης η κα Σταυράκη.

Τη δικαστική συμπαράσταση της κοπέλας, εξακολουθεί να έχει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής           

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative