Social Icons

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Φθιώτιδα: Μητέρα κάνει επείγουσα έκκληση βοήθειας για την κόρης της


Φθιώτιδα: Μητέρα κάνει επείγουσα έκκληση βοήθειας για την κόρης της

Η μητέρα έχει χάσει πριν 6 χρόνια τον γιο της ….


Μία μητέρα από την Φθιώτιδα γνωστοποιεί το πρόβλημα υγείας της κόρης της (είναι μαθήτρια Α΄ Γυμνασίου) καθώς αδυνατεί να συγκεντρώσει το υπέρογκο χρηματικό ποσό που χρειάζεται για το χειρουργείο και την νοσηλεία ( πάνω από 230.000€).

Το παρακάτω κείμενο με την έκκληση βοήθειας από μία μητέρα για να μπορέσει να χειρουργηθεί η κόρη της, το αναρτούμε με σκοπό την ενημέρωση όσων περισσοτέρων που μπορούν να συνδράμουν και να βοηθήσουν.

___________

“Ονομάζομαι Κατσάρα Δάφνη και κατοικώ μόνιμα στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω για τη σημαντική βοήθειά σας!!!

Το 2014 έχασα το μικρό μου γιο στη μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και ένα χρόνο μετά νόσησε και η κόρη μου Σπυριδούλα Μάρα με οστεοσάρκωμα άνω δεξιού μηριαίου οστού. Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα όμως χειρουργικά έπρεπε να μεταβούμε στη Γερμανία για την αφαίρεση του όγκου και τη συνέχιση των χημειοθεραπειών της καθώς στην Ελλάδα ήταν αδύνατο ιατρικώς να πραγματοποιηθεί.

Από το 2015 έως και σήμερα η μικρή μας έχει κάνει ήδη 4 χειρουργικές επεμβάσεις στη Γερμανία με δυσβάσταχτο για την οικογένειά μας κοστολόγιο κάθε φορά. Στις 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 έχει προγραμματισθεί ένα ακόμη χειρουργείο με το κόστος να ανέρχεται στις 230.000 ευρώ και τρίμηνη παραμονή στη Γερμανία. Για να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση του χειρουργείου, απαιτείται μέρος του συνολικού ποσού να κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό έως τις 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, με τα οικονομικά μας να αδυνατούν να καλύψουν αυτό το κοστολόγιο. Για το λόγο αυτό σας παρακαλώ να βοηθήσετε σε αυτόν το δύσκολο μαραθώνιο της μικρής Σπυριδούλας.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στο λογαριασμό:

IBAN: GR0601108350000083500121062 Εθνική Τράπεζα Ελλάδας
Δικαιούχοι λογαριασμού: Κατσάρα Δάφνη (μητέρα) και Μάρα Σπυριδούλα

IBAN: GR8201711150006115145359965 Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: “ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ”

Μπορώ να σας αποστείλω τα δικαιολογητικά οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982775004 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ελπίζω στην αμέριστη κατανόησή σας και ευελπιστώ στη βοήθεια σας!!!
Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!!!”

ΔΔΕ Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative