Social Icons

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος της Γλύφας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος της Γλύφας

Η σχετική ενημέρωση:

Εργασίες αναβάθμισης της πληροφοριακής σήμανσης και συντήρησης γεφυρών σήμανσης του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αγίων Θεοδώρων και Γλύφας στο ρεύμα προς Αθήνα, θα φέρουν αποκλεισμό του συγκεκριμένου τμήματος από Τετάρτη 26/02/2020 έως και Πέμπτη 27/02/2020.

Ειδικότερα προβλέπεται να εφαρμοσθούν τα εξής:


• Προβλέπεται αποκλεισμός μεταξύ των Α/Κ Αγίων Θεοδώρων –Α/Κ Γλύφας , από Τετάρτη 26/02/2020 έως και Πέμπτη 27/02/2020 και κατά τις ώρες 08:00 έως 18:00, οπότε θα πραγματοποιείται έξοδος των οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Αγίων Θεοδώρων (Χ/Θ 262+471), συνέχεια μέσω αρχικά της δυτικής παράπλευρης οδού έως την κάτω διάβαση στη Χ/Θ 260+370 και στη συνέχεια της ανατολικής παράπλευρης οδού έως τον Α/Κ Γλύφας (Χ/Θ 256+179), μέσω του οποίου θα γίνεται είσοδος στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
• Επιπρόσθετα, για τον εν λόγω αποκλεισμό, θα πραγματοποιείται μονοδρόμηση του τμή ματος του ανατολικού παράδρομου από την Χ/Θ 256+179 (Α/Κ Γλύφας) έως και την Χ/Θ 262+500 του δυτικού παράδρομου (αερογέφυρα κόμβου Αγ. Θεοδώρων), με απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
• Η σήμανση θα απομακρύνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και μετά το πέρας αυτών.
• Η παραχωρησιούχος εταιρία θα διαθέτει και ένα όχημα τύπου βαν, με φωτεινές ενδείξεις, προς ενίσχυση της σήμανσης στον παράδρομο.

fonografos.net                         

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative