Social Icons

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο ΣΟΚ: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και παιδί


Βίντεο ΣΟΚ: Αυτοκίνητο παρέσυρε μητέρα και παιδί
Οι εικόνες κόβουν την ανάσα. Το αυτοκίνητο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να προσπεράσει το λεωφορείο. Εκείνη τη στιγμή έτρεχαν να διασχίσουν το δρόμο μια μάνα με το παιδί της…
Αυτοκίνητο χτύπησε μητέρα και παιδί κατά την προσπάθειά τους να διασχίσουν το δρόμο μπροστά από ένα σταθμευμένο λεωφορείο. Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή των Περιβολίων και συγκεκριμένα στην Λεοφώρο Παχλά στο Ρέθυμνο στην περασμένη Πέμπτη το απόγευμα και καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το ατύχημα όταν το αυτοκίνητο προκειμένου να προσπεράσει το σταθμευμένο λεωφορείο μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Χτυπάει μητέρα και παιδί, που φαίνεται να περνούν βιαστικά και χωρίς να ελέγξουν το δρόμο.

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολύ ελαφρά τραύματα και είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative