Social Icons

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Βιβλιοπαρουσίαση στην Λαμία για καλό σκοπό


Βιβλιοπαρουσίαση στην Λαμία για καλό σκοπό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


«Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» Της Ευαγγελίας Γκουντρουμπή 

 Οι εκδόσεις Επίκεντρο, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λαμίας και το βιβλιοπωλείο Επίπεδο, διοργανώνουν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ, στο βιβλιοπωλείο Επίπεδο (Αβέρωφ 5, Λαμία–22310.53201), εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της ΕυαγγεΛίας Γκουντρουμπή «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ». 
Το βιβλίο θα προλογίσει η Αλεξάνδρα Βεντούρη, γενικός ιατρός, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λαμίας.
Θα μιλήσει η Θεοδώρα Κάπου, παθολόγος ‐ ογκολόγος, επιμελήτρια Β΄ Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. 
Την παρουσίαση και τη συζήτηση θα συντονίσει η συγγραφέας του βιβλίου Ευαγγελία Γκουντρουμπή. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθεί για τη δημιουργία μιας μικρής βιβλιοθήκης στο τμήμα Ογκολογικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. 

 Λίγα λόγια για το βιβλίο. 

Έχω κάτι φίλους, δεν τους βλέπω συχνά. Ξέρουν κάθε πληγή μου, κάθε πόνο μου. Ξέρουν τους φόβους και τις σκοτεινές σκέψεις του μυαλού μου, χωρίς να έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτούς. Αγαπάνε τη ζωή όπως εγώ. Ξέρουν τη σημασία της κάθε στιγμής. Όταν τους συναντώ χωράω ολόκληρη στην αγκαλιά τους. Μερικές φορές τους σκέ‐ φτομαι σαν αγγέλους με μεγάλα και παχιά φτερά. Ψηλούς, πολύ ψηλούς, σαν εξωγήινες φιγούρες. Άλλωστε έ‐ χουν ένα εσωτερικό μπόι μέχρι τον ουρανό! Ραντεβού για μαστογραφία. Μάιος 2012, Δευτέρα απόγευμα. 

Μόλις έκανα την εξέταση ο γιατρός με φώναξε και για υπέρηχο. Είδα την ανησυχία στα μάτια του, ένιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά. Κάτι δεν είναι καλά. Σήμερα μερικές φορές αναρωτιέμαι τι όψη είχε ο καρκίνος μου. Θα ήθελα να τον δω. Τότε δε μου πέρασε από το μυαλό να ζητήσω να τον δω. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν εκεί αριστερά έχω κάτι που πρέπει να αφαι‐ ρεθεί. Αν μπορούσα θα το ξερίζωνα με τα ίδια μου τα χέρια. Εφτά χρόνια μετά είμαι εδώ. Γερή και δυνατή όσο ποτέ άλλοτε. Και θέλω αυτό να το μοιραστώ μαζί σας. 

Γιατί ναι, ο καρκίνος μαστού μπορεί να νικηθεί, μπορεί να είναι μια παρένθεση, μπορεί να είναι απλά ένα ακόμη μά‐ θημα ζωής. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να γερνάνε. Πρέπει να έχουν την ευκαιρία της ζωής, των δυσκο‐ λιών, το χρόνο να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και το χρόνο να πάρουν και να δώσουν συγχώρεση. Να γευτούν αρρώστιες και δυσκολίες, χαρές και ευτυχία. Πρέπει να έχουν την ευκαιρία στην πραγματικότητα που λέγεται ζωή.
Βιβλιοπαρουσίαση στην Λαμία για καλό σκοπό

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative