Social Icons

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Έχασε τη μάχη με τη νευρική ανορεξία 24χρονη δασκάλα


Έχασε τη μάχη με τη νευρική ανορεξία 24χρονη δασκάλα
Επανέρχεται στην επικαιρότητα το ζήτημα της νευρικής ανορεξίας μετά τον θάνατο μίας κοπέλας 24 ετών από την Εύβοια η οποία έφυγε από τη ζωή και ενώ νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου.

Για τον θάνατο της 24χρονης Γιολάντας, δασκάλας στο επάγγελμα, μίλησαν στο Open TV, οι γονείς της. «Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το αποδεχθώ ότι έχασα το παιδί μου», δήλωσε η μητέρα της κοπέλας ενώ ο πατέρας τόνισε: «Μας έχουν κοπεί τα πόδια. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τη σπουδάσω».

Σύμφωνα με τη μητέρα, η Γιολάντα τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου όπου και έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Η μητέρα μιλώντας στο Open TV μίλησε για τη στιγμή που την ειδοποίησαν από το νοσοκομείο ότι η κατάσταση της κόρης που έπασχε από νευρική ανορεξία χειροτερεύει. «11 παρά τέταρτο με παίρνει τηλέφωνο κάποια κυρία από την εντατική» δήλωσε και εξήγησε ότι από την άλλη άκρη της γραμμής τα λόγια που άκουσε ήταν τα εξής: «Κυρία μου, η κόρη σας δεν θα τη βγάλει τη νύχτα. Παθαίνει συνεχώς ανακοπές».

«Τους είπα κάντε κάτι γιατί είναι μόλις 24 ετών, προσπαθήστε», δήλωσε η μητέρα.

Σύμφωνα με τη μητέρα της Γιολάντας, η κόρη της δεν παραδεχόταν την κατάστασή της. Όπως εξήγησε τα προηγούμενα χρόνια έτρωγε κανονικά, αλλά όταν τελικώς εισήλθε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου είχε φθάσει τα 29 κιλά. «Άρχισε να κόβει σταδιακά το φαγητό μέχρι που σιτιζόταν μόνο με καραμέλες και τσίχλες», είπε.
«Το παιδί μου δεν έπαιρνε φάρμακα γιατί το παιδί μου πίστευε ότι τα πάντα παχαίνουν. Ακόμα και   ένα ντεπόν δηλαδή πίστευε ότι παίρνοντας ένα ντεπόν θα πάρει βάρος», σημείωσε επίσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Γιολάντας έχει αρχίσει τη διαδικασία συλλογής στοιχείων για να διευκρινιστούν οι συνθήκες που η 24χρονη δασκάλα έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative