Social Icons

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Κοροναϊός: Ξεπέρασε το όριο των 1.100 ο απολογισμός των νεκρών – Νέο ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα


Κοροναϊός: Ξεπέρασε το όριο των 1.100 ο απολογισμός των νεκρών – Νέο ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα
Η επιδημία πνευμονίας που έχει προκαλέσει ο νέος κοροναϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.100 ανθρώπους στην Κίνα, βάσει της καταμέτρησης του Γαλλικού Πρακτορείου μετά την ανακοίνωση της επαρχιακής επιτροπής υγείας στη Χουμπέι ότι ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης καταγράφηκαν 94 νέοι θάνατοι.
Σύμφωνα με τον ημερήσιο απολογισμό των επαρχιακών υγειονομικών αρχών, στη Χουμπέι, εστία της επιδημίας, εντοπίστηκαν επίσης χθες 1.638 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι ωστόσο ο χαμηλότερος από την 31η Ιανουαρίου, όταν είχαν καταγραφεί 1.347. Το σύνολο των επαληθευμένων με εργαστηριακές εξετάσεις κρουσμάτων στη Χουμπέι έφθασε τα 33.366 χθες.

Οι περισσότεροι νέοι θάνατοι (72) καταγράφηκαν στην πόλη Ουχάν, την πρωτεύουσα της Χουμπέι, όπου εμφανίστηκε ο 2019-nCoV τον Δεκέμβριο.
Στην Ουχάν, μεγαλούπολη 11 εκατομμυρίων κατοίκων που τελεί υπό αποκλεισμό επί εβδομάδες, ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 820.
Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα νεότερο απολογισμό για όλη την κινεζική επικράτεια αργότερα σήμερα.

Νέο ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ για πιθανό κρούσμα κοροναϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το απόγευμα της Τρίτης ασθενής, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από ταξίδι στην Κίνα εμφάνισε συμπτώματα που τον ανησύχησαν και έσπευσε στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.
Αμέσως, στο Τμήμα Επειγόντων του θεραπευτηρίου, ελήφθησαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και ο ασθενής αντιμετωπίστηκε ως να έχει τον κοροναϊό.
Ελήφθησαν δείγματα για εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν κατά πόσον ο ασθενής φέρει τον κοροναϊό ή όχι.

atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative