Social Icons

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Όταν στέλνουμε φαντάρους μας έξω απ’ τη χώρα, γυρίζουν φέρετρα


Όταν στέλνουμε φαντάρους μας έξω απ’ τη χώρα, γυρίζουν φέρετρα
Γράφει ο Στέλιος Κανάκης //
Το 1919 ο τότε υπηρέτης των Άγγλων-Γάλλων και μετέπειτα «εθνάρχης» Βενιζέλος έστειλε δυο μεραρχίες στην Ουκρανία εναντίον των Μπολσεβίκων.
«Παρακαλώ δηλώσατε στον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών ότι ο ελληνικός στρατός είναι στη διάθεσή τους και δύναται να χρησιμοποιηθεί δια κοινό αγώνα πανταχού, όπου η αποστολή του κρίνεται αναγκαία» ήταν το δουλικό μήνυμα που έστειλε ο Βενιζέλος διά μέσου του Έλληνα πρεσβευτή στη Γαλλική κυβέρνηση.

Για να καταστείλουμε την μπολσεβίκικη Επανάσταση τότε. Γύρισαν πίσω φέρετρα.
Ο ίδιος ο Βενιζέλος και η τάξη του είναι οι φυσικοί αυτουργοί και για την Μικρασιατική καταστροφή. Ασύλληπτες οι απώλειες για τα μεγέθη της χώρας. Νεκροί 600.000 άμαχοι, 24.200 στρατιώτες, 49.000 «τραυματίες και αποβιώσαντες», 18.000 αγνοούμενοι, πάνω από 1.000.000 πρόσφυγες.

Για τα πετρέλαια του Ιράκ τότε.

Στην Κορέα μας πήγαν τα δουλικά των Αμερικάνων. Επέστρεψαν 186 φέρετρα.
Από την Γιουγκοσλαβία οι στρατιωτικοί μας επέστρεψαν καρκινοπαθείς, από το απεμπλουτισμένο ουράνιο των αμερικάνικων βομβών.
Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε στρατό (το πρότεινε ο αμερικανόδουλος Δένδιας) στη Λιβύη. Προσωπικό στη Σ. Αραβία. Ελληνική φρεγάτα συνοδό του Γαλλικού αεροπλανοφόρου Σαρλ ντε Γκολ. Πάλι φέρετρα θα γυρίζουν.
Θέλει κανείς να θυσιάσει τα παιδιά του για τους Αμερικανονατοϊκούς εγκληματίες;

Να στείλουμε αυτούς και την τάξη τους. Αυτούς που ξεπουλάνε τη χώρα και δολοφονούν το Λαό μας. Κι ας γυρίσουν σε φέρετρα. Να ξεβρομίσουμε και ν’ ανασάνουμε.

atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative