Social Icons

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το μεγάλο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ


 Δημήτρης Κουτσούμπας
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Δίνουμε σήμερα μια μαζική μαχητική απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για εκποίηση της ΛΑΡΚΟ. Στηρίζουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων για την υπεράσπιση και εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, των εργασιακών τους σχέσεων, δικαιωμάτων και βεβαίως την υπεράσπιση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.

Η ΛΑΡΚΟ, αυτή η ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να είναι κοινωνική περιουσία, να είναι κοινωνική ιδιοκτησία, ενταγμένη σε ένα κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, με την εργατική τάξη, το λαό, στην εξουσία και στον πραγματικό έλεγχο και αυτής της επιχείρησης. Διότι μόνο έτσι μπορούν να αναπτυχθούν όλες οι παραγωγικές δυνατότητες που έχει η πατρίδα μας, να υπάρξει πραγματική ευημερία για τον ελληνικό λαό.»

Στο συλλαλητήριο παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, οι βουλευτές Γιώργος Μαρίνος, Θανάσης Παφίλης και Χρήστος Κατσώτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Κώστας Μπασδέκης, Τάσος Χρονάς και Λιάνα Καραβασίλη, πλήθος Δημοτικών Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανάμεσά τους ο Γιάννης Τζαβάρας (Χαλκίδας), Γιώργος Δελιχάς (Λαμία) η Γεωργία Πύθουλα (Διρφύων- Μεσσαπίων), ο Δημήτρης Παρασκευάς (Καρύστου).
ΟΓΕ

το μεγάλο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ

το μεγάλο συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative