Social Icons

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Στυλίδας: Εορταστικές εκδηλώσεις


Δήμος Στυλίδας: Εορταστικές εκδηλώσεις
Πλησιάζοντας στην αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη Περίοδο μικρών και μεγάλων, ο Δήμος Στυλίδας έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα με πλούσιες εορταστικές δράσεις και εκπλήξεις:

· Σάββατο και Κυριακή 7-8 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Σύλλογος Γυναικών Στυλίδας με το 7ο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο BAZAAR! Ώρες Λειτουργίας: 11:00 π.μ-19:00. Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού).

· Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30.

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία της Στυλίδας.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σόου με Άγιο Βασίλη, ο οποίος θα μοιράσει πλούσια δώρα, face painting, Ξυλοπόδαρο, Ζογκλέρ, Ταχυδακτυλουργό, Ξωτικά με παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους καθώς και διάφορα εδέσματα.

Συμμετέχουν: O Αθλητικός Σύλλογος “Little Woman’s Club” με τις μαζορέτες του και τις υπέροχες χορογραφίες τους, ο Σύλλογος Γυναικών Στυλίδας με τα παιδιά του χορευτικού τμήματος και την υπεύθυνη του Μουσικού Τμήματος, κα. Μαρία Λενά που θα συνοδεύσουν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες καθώς και ο Πολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Στυλίδας με το μαγικό δένδρο των ευχών.

· Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00.
Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με πηλό για τους μικρούς μας φίλους με την Κεραμίστρια, κα. Ελένη Κνη. Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού).

· Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30.

Παράσταση Κουκλοθεάτρου ”Αναστασία Ξηρομερίτου” Τίτλος έργου:

‘’Καλικαντζαρομπελάδες’’ . Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού).

· Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας.
Κτίριο του ΟΣΚ ( Πάρκο του Λαού). 

. Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.


Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή « Φόρα το σκούφο σου » του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.
Με εκτίμηση

Η Αντιδήμαρχος Στυλίδας
Ειρήνη Ζαγαριώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative