Social Icons

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Έπειτα από την ομαλή έκβαση των πρώτων εκλογών της Ένωσης την 04-12-2019 αναδείχθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την Τετάρτη 11-12-2019 και ώρα 19:30 μ.μ. τα νεοεκλεγέντα μέλη του συμβουλίου συγκροτήθηκαν σε σώμα στην έδρα της Ένωσης.
Αφού έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, κλήθηκαν τα μέλη να προχωρήσουν σε εκλογή του Προεδρείου σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης και έπειτα από μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδας ως εξής:

1. Πρόεδρος, ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος

2. Α΄ Αντιπρόεδρος, ΜΑΚΡΗΣ Δημήτριος

3. Β’ Αντιπρόεδρος, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης

4. Γενικός Γραμματέας, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βάιος

5. Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

6. Ταμίας, ΝΤΙΣΛΗ Χαραλαμπία

7. Ειδικός Γραμματέας Οργανωτικού, ΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Βασίλειος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει απρόσκοπτα το ήδη σημαντικό έργο που έχει εκπονηθεί από τη νεοσύστατη Ένωση και θα εργαστεί με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων και την ικανοποίηση των κοινών επιδιώξεων, με σκοπό τη βελτίωση των εργασιακών προϋποθέσεων αλλά και την υπηρεσιακή ανάδειξη, προάγοντας ουσιαστικό έργο και ενεργή συμμετοχή των μελών.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Βάιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative