Social Icons

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Στυλίδας: Σχετικά με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας


Δήμος Στυλίδας: Σχετικά με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας
Η Δημοτική Αρχή, θέλοντας να ενημερώσει τους δημότες του Δήμου Στυλίδας, λόγω του ότι έχει αναπτυχθεί αρκετή φημολογία σχετικά με τη ματαίωση της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Όλα τα αιτήματα του προέδρου Τ. Σ Κοινότητας Αγίας Μαρίνας που υπέβαλλε στο Δήμο για τη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης έγιναν αποδεκτά.


Συγκεκριμένα:

-Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας μαζί με τα δέντρα των Κοινοτήτων που έχουν παραγγελθεί είναι διαθέσιμο και βρίσκεται στο Συνεργείο του Δήμου Στυλίδας, ήδη από χθες Παρασκευή για να παραληφθεί.
-Το αίτημα για αποστολή ηλεκτρολόγου για τη φωταγώγηση της προβλήτας κατ’ αρχήν έγινε αποδεκτό.
-Η διακοπή κυκλοφορίας της παραλιακής οδού για την εκδήλωση, έχει υποβληθεί με θετική εισήγηση από το Δήμο στο Α.Τ Στυλίδας.

Όπως ενημερωθήκαμε από τη Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, η εν λόγω προβλήτα δεν ανήκει στο Δήμο Στυλίδας, υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές σε αυτήν, ο δε συγκεκριμένος χώρος αστυνομεύεται από το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Λόγω λοιπόν των ανωτέρω, εστάλη από το Δήμο έγγραφο στο Λιμεναρχείο Στυλίδας όπου διευκρινίζεται ότι ο Δήμος δεν μπορεί να υποστηρίξει την συγκεκριμένη εκδήλωση στην προβλήτα και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί.

Υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος Στυλίδας είναι πάντα αρωγός σε κάθε εκδήλωση που τελείται σε χώρο που ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου.

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative