Social Icons

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Θρήνος: Λεωφορείο έπεσε σε απορριμματοφόρο και σκότωσε πατέρα 4 παιδιών


Θρήνος: Λεωφορείο έπεσε σε απορριμματοφόρο και σκότωσε πατέρα 4 παιδιών
Φώτο αρχείου

Ο άτυχος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Χαλκίδας, ήταν 47 ετών και πατέρας 4 παιδιών.
Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 7:00' σήμερα το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Νέας Αρτάκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος ήταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του, όταν ένα λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου.
Ο συνάδελφός του γλίτωσε γιατί εκείνη την ώρα είχε κατέβει και τραβούσε έναν κάδο. Δυστυχώς όμως ο πολύτεκνος πατέρας που βρισκόταν ανεβασμένος στο πίσω μέρος βρήκε τραγικό θάνατο.
Τα ακριβή αιτία του τραγικοί συμβάντος διερευνά η Τροχαία Χαλκίδας, ενώ οι συνάδελφοί του και όλοι στο Δήμο Χαλκιδέων είναι σοκαρισμένοι από το χαμό του 47χρονου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative