Social Icons

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Εργατικό Κέντρο Λαμίας - Συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο


Εργατικό Κέντρο Λαμίας - Συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 46 χρονών από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, τιμά τους νεκρούς αλλά και τους χιλιάδες εργάτες και φοιτητές που σήκωσαν το ανάστημά τους στη χούντα των συνταγματαρχών και στα ντόπια και ξένα στηρίγματά τους, διοργανώνοντας συλλαλητήριο στις 18.30 του Σαββάτου 16 Νοέμβρη στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας.

Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου για "Ψωμί– Παιδεία – Ελευθερία", τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, παραμένουν επίκαιρα για την εργατική τάξη που βιώνει καθημερινά τις συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και της νεολαίας στις φετινές επετειακές εκδηλώσεις θα πρέπει να αποτελέσει απάντηση στα πολεμικά "παιχνίδια" των ιμπεριαλιστών για το μοίρασμα το πλουτοπαραγωγικών πηγών και στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτά, με τις ευλογίες τόσο της σημερινής κυβέρνησης της Ν.Δ. όσο και της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να αποτελέσει μήνυμα καταδίκης των επεμβάσεων στη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Λατινική Αμερική.

Θα πρέπει να αποτελέσει απάντηση στο δόγμα "νόμος και τάξη", στον εντεινόμενο αυταρχισμό και καταστολή, στα αντεργατικά και αντιλαϊκά πολυνομοσχέδια, στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, στους βιομήχανους και τις κυβερνήσεις τους που θέλουν τα συνδικάτα και το λαό "στο γύψο", τα πανεπιστήμια ανώνυμες εταιρείες.

Ο ξεσηκωμός του Νοέμβρη του '73 μας δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος εκτός από την υποταγή.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του ΣΕΒ και των κυβερνήσεών του. Ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Απαντάμε με οργάνωση και αγώνα ενάντια στους υμνητές της χούντας, τα τσιράκια της εργοδοσίας, τους δολοφόνους – φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας το Σαββάτου 16 Νοέμβρη και στις 18.30, στην πλατεία Πάρκου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative