Social Icons

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Αποδοκιμάστηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος – «Σκυλί» του φώναξε η Μάγδα Φύσσα


Αποδοκιμάστηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος – «Σκυλί» του φώναξε η Μάγδα Φύσσα
Με τους περίπου 70 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής να στέκονται προσοχή κατά την είσοδο του αρχηγού τους στη δικαστική αίθουσα ξεκίνησε η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ξεκίνησε να απολογείται – λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί – για ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην πολύκροτη δίκη όπου η αίθουσα είναι κατάμεστη και με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης, της Μάγδας Φύσσα και του συζύγου της.
Με την είσοδό του στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, ο κ. Μιχαλολιάκος είδε τους οπαδούς και φίλους της Χρυσής Αυγής να στέκονται αμέσως προσοχή την ίδια στιγμή που άρχισαν να ακούγονται από το κοινό που κάθεται στην πλευρά των θυμάτων σφοδρές αποδοκιμασίες. Πολλοί φίλοι και συγγενείς, δε, του Παύλου Φύσσα υποδέχθηκαν τον κατηγορούμενο κρατώντας χαρτάκια με σημειωμένο επάνω μόνο τον αριθμό έξι, δηλώνοντας έτσι τον χρόνο που έχει συμπληρωθεί από τη δολοφονία του μουσικού. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα του φώναξε «σκυλί».

Κατά την απολογία του ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστηρίζει ότι είναι αθώος από τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν – εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία – και κάνει λόγο για βρώμικη προπαγάνδα και πολιτική σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει για πρώτη φορά δικάζεται ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος για πράξεις οπαδού του κόμματός του, και αναφέρει πως ο ίδιος είχε καταδικάσει το έγκλημα στο Κερατσίνι, δηλαδή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από το βήμα της Βουλής.

--------------
Δίκη Χρυσής Αυγής – Απολογία Μιχαλολιάκου: Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Δίκη Χρυσής Αυγής – Απολογία Μιχαλολιάκου: Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (Συνεχής ενημέρωση)
«Στους χώρους και στους κλάδους ποτέ και πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» το μήνυμα που στέλνουν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και νέοι στην κινητοποίηση που διοργανώνει αυτήν την ώρα το ΠΑΜΕ, με αφορμή τη σημερινή απολογία του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου.

Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται συγκέντρωση στο Εφετείο, στο οποίο οι διαδηλωτές έφτασαν με πορεία από το μετρό Αμπελοκήπων.

«Στους εφοπλιστές κάνουνε τις πλάτες, της Χρυσής Αυγής οι μαχαιροβγάλτες» και «Βασανιστές της χούντας τώρα χρυσαυγίτες, όπλο του συστήματος είναι οι φασίστες» τα συνθήματα που φωνάζουν.

«Εχθροί των εργατών είναι οι χρυσαυγίτες, τσιράκια των αφεντικών και εγκληματίες» γράφει το πανό της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ, ενώ το πανό των Φοιτητικών Συλλόγων αναγράφει «Έξω οι φασίστες από τις σχολές μας».

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τη δράση μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά. Η αναγκαία καταδίκη τους δεν αρκεί για την αντιμετώπισή τους. Την τελειωτική απάντηση θα την δώσει το οργανωμένο κίνημα απομονώνοντας τους κάθε λογής φασίστες από κάθε χώρο δουλειάς και μόρφωσης, από κάθε γειτονιά και πετώντας τους μια για πάντα στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό», τονίζει το ΠΑΜΕ.

atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative