Social Icons

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ, στο γραφείο του, παρουσία και του Βουλευτή της ΝΔ Ν. Φθιώτιδας Θεμιστοκλή ΧΕΙΜΑΡΑ, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη της συνάντησης αυτής και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικότατο κλίμα και ο κ. Υπουργός επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα όσα παρατέθηκαν, τόσο για τα προβλήματα των Υπηρεσιών μας που χρήζουν άμεσης παρακολούθησης, όσο και για δευτερεύοντα, σημαντικότατα ωστόσο θέματα και εξέφρασε την πρόθεσή του να εργαστεί στην κατεύθυνση της επίλυσής τους το συντομότερο δυνατόν.

Ο κ. Υπουργός επαίνεσε τις ουσιαστικές προσπάθειες της νεοσύστατης Ένωσής μας, γεγονός που καταφάνηκε και από το γόνιμο διάλογο που προέκυψε κατά τη συνάντησή μας, ο οποίος κάλυψε όλα τα ζητήματα που αναδείχθηκαν, τόσο από παράθεσή τους εκ μέρους μελών του Δ.Σ., όσο και από τον ίδιο τον κ. Υπουργό. Προέτρεψε δε για εποικοδομητική εργασία σχετικά με τα ζητήματα που συζητήθηκαν και συνέχιση του προοδευτικού έργου μας.

Εκ μέρους της Ένωσής μας, το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την αποδοχή και επίτευξη της γόνιμης συνάντησής μας, επιδίδοντάς του αναμνηστική πλακέτα και σχετικό Υπόμνημα με όσα παρατέθηκαν.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ Γεώργιος     ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κωνσταντίνος
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative