Social Icons

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ο Αγαμέμνων Κολιάκος (σύζυγος της Δημάρχου) ορίζεται σύμβουλος του Δήμου Στυλίδας


Αγαμέμνων Κολιάκος


Στυλίδα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
12/11/2019 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Αρ. Πρωτ: 10990 ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ.Δ/νση: Ελ.Βενιζέλου 31 Στυλίδα Φθιώτιδας Τ.Κ. 35300 Τηλέφωνο: 2238-3-50100 Fax: 22380-22889 Ε-mail: dimarchos-stylidas@stylida.gr

ΠΡΟΣ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ 

ΘΕΜΑ: Απόφαση Δημάρχου για άμισθο σύμβουλο στο Δήμο Στυλίδας

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 

Έχοντας υπ’ όψη: 1.- Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης», περί αρμοδιοτήτων Δημάρχου (ΦΕΚ 87/τ.Α ́/07-06-2010).
2.- Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», περί Ειδικών συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει με το άρθρο 213 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ Α ́ 133/2018),

3.- Την με αρ. 31/36567/10-05-2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία οι θέσεις αυτές συνιστώνται αυτοδίκαια εκ του νόμου και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η πρόβλεψή τους στον οικείο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

4.- Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Στυλίδας (ΦΕΚ 2652/τ.β/28.07.2019) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

5.- Την ανάγκη παροχής συμβουλευτικού έργου σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας, Συντονισμού, Πολιτισμού (όπως ενδεικτικά οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση), Οργάνωσης Συναντήσεων, Διαχείρισης Ηλεκτρονικού και Έντυπου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

6.- Το γεγονός ότι ο Αγαμέμνων Κολιάκος του Ευαγγέλου, διαθέτει εγνωσμένη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία στα ως άνω διαλαμβανόμενα ζητούμενα.

7. Το γεγονός ότι από την παρούσα απόφαση δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Προϋπολογισμού του Δήμου Στυλίδας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

Ορίζουμε τον Αγαμέμνονα Κολιάκο του Ευαγγέλου, ως άμισθο Σύμβουλο, προκειμένου να παρέχει συμβουλευτικό έργο στη Δήμαρχο Στυλίδας, σε θέματα πολιτισμού, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Ο ως άνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία της Δημάρχου και συνεργάζεται, όπου απαιτείται, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τους κατά περίπτωση καθ’ ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Στυλίδας και στο διαδικτυακό τόπο Διαύγεια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ: 1.κ Δήμαρχο 2. κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου 3. Ανωτέρω αναφερόμενο

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative