Social Icons

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου…


Δάσκαλος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 9χρονου…
Σε εφιάλτη κατέληξαν τα μαθήματα μουσικής για ένα εννιάχρονο αγόρι από τον Κορυδαλλό, το οποίο αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο δάσκαλός του το παρενόχλησε σεξουαλικά.
Οι γονείς του παιδιού παρατήρησαν μια αλλαγή στη συμπεριφορά του λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων κιθάρας, με δάσκαλο έναν 61χρονο γνωστό του πατέρα.

Ύστερα από τις πιέσεις τους, ο ανήλικος εξομολογήθηκε στους γονείς του ότι ο 61χρονος, όταν βρέθηκε μόνος μαζί του στο σπίτι του, στο οποίο γίνονταν τα μαθήματα, του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε διάφορα σημεία του σώματός του!
Τρομοκρατημένοι οι γονείς, μετέβησαν στο τμήμα Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να καταγγείλουν τον δάσκαλο. Το παιδί εξετάστηκε, μάλιστα, από παιδοψυχολόγο, ο οποίος πιστοποίησε ότι είχαν βάση τα όσα κατήγγειλε.

Τότε ο πατέρας του παιδιού πήγε στο σπίτι του καθηγητή μουσικής και του επιτέθηκε, σπάζοντας μάλιστα μια κιθάρα επάνω του! Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του υπέβαλλε μήνυση στον πατέρα διότι εισήλθε με τη βία στο σπίτι του, ενώ τον κατήγγειλε και για κλοπή! Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

dikaiologitika.gr
fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative