Social Icons

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Σφοδρή σύγκρουση με αγριογούρουνο είχε ο Απόστολος Γκλέτσος!



Απόστολος Γκλέτσος
Από θαύμα βγήκε σώος μέσα από το αυτοκίνητό του ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του αγριογούρουνο. Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.
Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Αναμένονται δηλώσεις του για την περιπέτεια που έζησε.

Πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative