Social Icons

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες


Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες

Γερό «μπαμ» με τουμπαρισμένο αυτοκίνητο στον ανατολικό κόμβο της πόλης


Τροχαίο ατύχημα με δύο εμπλεκόμενα επιβατικά αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν πέντε άτομα, σημειώθηκε στις 4:25’ τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10) έξω από τη Λαμία και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική με τη Στυλίδα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου της Αγίας Παρασκευής.

Και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση τη Λαμία. Το πρώτο όχημα οδηγούσε ένας 25χρονος με συνοδηγό έναν 31χρονο και συγκρούστηκε νωτομετωπικά με το δεύτερο όχημα το οποίο οδηγούσε 49χρονος και είχε βγάλει φλας για να στρίψει αριστερά στην εθνική οδό.
Από τη… σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 49χρονος καθώς και οι δύο συνεπιβάτες του ηλικίας 32 και 17 ετών, καθώς το αμάξι τους βρέθηκε τουμπαρισμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δεύτερη παρέα που είναι από Στυλίδα, ήθελε να πάει για κυνήγι και στον κόμβο της Αγίας Παρασκευής θα έβγαιναν στον αυτοκινητόδρομο.
Στο σημείο επενέβη η Τροχαία Λαμίας που ρύθμισε για μερικά λεπτά την κυκλοφορία, εωσότου απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα οχήματα.
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative