Social Icons

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Στυλίδα: 12 χρόνια φυλακή για το μαχαίρωμα στο καφενείο


Στυλίδα: 12 χρόνια φυλακή για το μαχαίρωμα στο καφενείο
Ποινή κάθειρξης 12 ετών στο δράστη του αιματηρού επεισοδίου που είχε γίνει σε καφενείο στην Παλαιοκερασιά Στυλίδας…

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λαμίας για τον 31χρονο – σήμερα – Αλβανό που κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία σε συμπλοκή μεταξύ ομοεθνών του που είχε γίνει σε καφενείο του χωριού Παλαιοκερασιά Στυλίδας το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου του 2015.
Το Δικαστήριο επέβαλλε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την καταγραφή των γεγονότων ο δράστης και το θύμα – 32 χρονών σήμερα – καθόντουσαν σε διαφορετικές παρέες στο καφενείο του χωριού. Ο καυγάς φέρεται να ξεκίνησε μεταξύ του αδερφού του δράστη και ενός άλλου μέλους της παρέας του θύματος.

Όταν το επεισόδιο γενικεύτηκε ο δράστης φέρεται να κατάφερε μια βαθιά μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα στο ομοεθνή του, με μαχαίρι το οποίο έβγαλε από τη ζώνη του πράγμα το οποίο αρνήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι δεν το είχε σχεδιάσει και ότι φοβήθηκε για τη ζωή του πάνω στον καυγά.

Η συνήγορος του Δέσποινα Φράγκου υποστήριξε επίσης ότι ο εντολέας της βρισκόταν σε μέθη και κυριευμένος από τα συναισθήματα της οργής και του φόβου πάνω στην ένταση της στιγμής συνέβη το ατυχές συμβάν χωρίς να έχει σχεδιάσει να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί δυνάμει εντάλματος της Ανακρίτριας Λαμίας τέσσερις μήνες πριν τη δίκη του, στα σύνορα με την Αλβανία και κρατούνταν στις φυλακές Γρεβενών όπου και θα επιστρέψει σύμφωνα με την απόφαση του ΜΟΔ και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative